Bye Bye Man – A rettegés neve (2017)

Hirdetés

Áprilisban újabb horrorfilm landol a mozikban. Az előzetes alapján egészen korrektnek ígérkező Bye Bye Man – A rettegés neve futhat be a magyar filmszínházakba.

 

Magyar cím: Bye Bye Man – A rettegés neve
Eredeti cím: The Bye Bye Man
Műfaj: horror, thriller
Mozipremier (USA): 2017. január 13.
Mozipremier (Magyar): 2017. április 27.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Stacy Title
Forgatókönyvírók: Jonathan Penner, Robert Damon Schneck
Filmstúdió: Intrepid Pictures, Los Angeles Media Fund

Bye Bye Man – A rettegés neve – Kritika

Bye Bye Man – A rettegés neve története:

Három diák egy meglehetősen ódon, de azért lakható házba költözik, amely nem messze található az egyetemüktől. A választás emiatt is jónak tűnik, ám hamar szembesülniük kell azzal, hogy új lakhelyükön szörnyű titkokkal kell farkasszemet nézniük.

Furcsa érméket találnak, de ami ennél is aggasztóbb, hogy az éjjeliszekrény fiókjában és vészjósló üzenetre bukkannak. Hőseink azonban tartanak egy szeánszot, amit követően végleg elszabadul a pokol. Furcsa betegség üti fel a fejét, hőseink hallucinálni kezdenek és ha nem lépnek időben, akkor szörnyű halál lesz a jussuk.

Talán még időben jönnek rá arra, hogy egy démoni lény próbálja meg átvenni elméjük felett a hatalmat. Lehet, hogy még nem késő, de biztos, hogy minden erejükkel küzdeniük kell, hogy sikerrel vegyék fel a harcot a szörnyű gonosszal szemben. A titkot mindeközben igyekeznek megőrizni, azonban egyáltalán nem biztos, hogy ebből az ördögi játszmából bárki számára is létezik kiút.

Szereplők:

Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas, Doug Jones, Michael Trucco, Jenna Kanell, Erica Tremblay, Marisa Echeverria, Cleo King, Faye Dunaway, Carrie-Anne Moss, Leigh Whannell, Keelin Woodell, Laura Knox, Jonathan Penner

Bye Bye Man – A rettegés neve előzetes:

Bye Bye Man – A rettegés neve képek:

Érdekességek:

A Bye Bye Man – A rettegés neve forgatásai érdekes módon még 2015 novemberében és decemberében zajlottak. Ennek ellenére a bemutató meglehetősen sokáig váratott magára, hiszen a tengerentúlon is csak 2017 januárjában rántották le a leplet a filmről.

Doug Jones színész korábban már szerepelt egy hasonló filmben. A híres-neves Slender Man-t alakította egy produkcióban, aki hasonló figura. Természetesen ebben a filmben is a címszereplő gonoszt alakítja.

Carrie-Anne Moss és Douglas Smith már játszottak ugyanabban a filmben. Korábban a Treading Water-ben kaptak mindketten szerepet.

A film a tengerentúlon először R-es besorolást kapott, a horrorisztikus jelenetek és a durvaság miatt. Ehhez képest aztán mire ténylegesen moziba került már PG-13-as korhatárral kezdték vetíteni. Vélhetően alaposan megnyirbálták a végeredmény.

Megosztom:Share on Facebook41Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE