Chucky kultusza (2017)

Hirdetés

Jön, jön, jön! A gyilkos baba ismét támad, 2017-ben érkezik a Chucky kultusza. A rendezést Don Mancini vezényelte és most sem spórolt a vérrel.

Film adatlap: “Chucky kultusza”

Chucky kultusza

 

Magyar cím:  Chucky kultusza
Eredeti cím: Cult of Chucky
Műfaj: horror, thriller
Mozipremier (USA): 2017. október 20.
Mozipremier (Magyar): 
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Don Mancini
Forgatókönyvírók: Don Mancini
Filmstúdió: Universal 1440 Entertainment

A film története:

Nica Pierce (Fiona Dourif) egy elmegyógyintézetben tengeti napjait. Nem csoda, már lassan saját maga is elhiszi, hogy önkezével végzett a családjával, és nem a gyilkos baba Chucky (Brad Dourif) volt a tettes. Ekkor azonban újabb törés következik. Az intézet falain belül egy új kezelést szeretnének alkalmazni, amelynek egyik főeszköze egy mosolygós játékbaba. A dolog érdekessége, hogy a baba és a kezelés bevezetésével egy időben szörnyű gyilkosságok történnek az elmegyógyintézet falai között. Nica kénytelen rájönni, hogy mindvégig neki volt igaza és ő az egyetlen, aki tisztán látja a dolgokat.

A lány úgy dönt, hogy Andy Barclay (Alex Vincent) segítségét kéri, hiszen Chucky ősi ellenségéről van szó. A játékbaba azonban nincs egyedül, feltűnik a színen Tiffany (Jennifer Tilly), egykori menyasszonya is.

Szereplők:

Jennifer Tilly, Brad Dourif, Fiona Dourif, Alex Vincent, Michael Therriault, Elisabeth Rosen, Zak Santiago, Summer H. Howell, Grace Lynn Kung, Allison Dawn Doiron, Adam Hurtig, Tom Anniko, Aidan Ritchie, Paolo Bryant

Képek:

Előzetesek:

 

Érdekességek:

A Chucky kultusza forgatókönyvét Don Mancini írta, aki eddig a sorozat összes részét jegyezte íróként.

A Nica-t alakító Fiona Dourif a való életben, a Chucky hangját kölcsönző Brad Dourif lánya.

Ismét szerepet kapott a történetben Andy Barclay, aki legutóbb a harmadik Chucky filmben láthattunk. Illetve a legutóbbi, 2013-as részben a végén egy kicsit feltűnt, a rajongóknak kedvezve adtak neki egy kis játékidőt. Természetesen ez a karakter neve, a színészé Alex Vincent.

Jennifer Tilly jeleneteit mindösszesen 6 nap alatt vették fel. Az utolsó két hétben rögzítették a hozzá köthető részeket.

A film forgatásai Kanadában Winnipeg-ben zajlottak.

Megosztom:Share on Facebook53Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE