Csak jövőre érkezik az Ash vs. Evil Dead új évada

Hirdetés

A Starz nem kapkodja el az Ash vs. Evil Dead új évadát. A várakozások alapján azt gondolhattuk, hogy majd most, októberben folytatódik a széria. Ám a nagyfrancot, majd csak 2018-ban érkezik a harmadik évad.

Az igazából nem volt kérdés, hogy folytatódik-e az Ash vs. Evil Dead sorozat. Az viszont annál inkább, hogy ugyan mégis mi a tosz van már az újabb évaddal. Erről múltkor értekeztünk is, azóta pedig nem sok hírrel kecsegtetett a Starz. A csatorna azonban ott volt a New York Comic Con-on, sőt ha már arra jártak, akkor egyik kedvenc szériánkat is magukkal vitték.

Előzetessel mondjuk nem szolgáltak, igaz a jelenlévők még ennél is jobban jártak. A Starz paneljénél ugyanis néhány szerencsés már láthatta a harmadik évad első részét. A többieknek, így aztán nekünk is, be kell érnünk néhány fotóval.

Na, és ami talán még ennél is fontosabb, hogy azért egy premierdátumot is végre meglengetett előttünk a csatorna.

Naptárakat elő! 2018. február 25-én Ash és barátai ugyanis visszatérnek. Bruce Campbell nem marad ki a folytatásból, de igazából a többiek sem.

Így aztán Ruby, alias Lucy Lawless, Ray Santiago, mint Pablo és Dana DeLorenzo, mint Kelly is visszatérnek a harmadik felvonásban.

Nyilván több új szereplő is előkerül majd, viszont Arielle Carver-O’Neill nevét érdemes megemlíteni, aki Ash rég eltűnt lányát Brandy-t alakítja majd.

Az ígéretek úgy szólnak, hogy minden eddiginél viccesebb és véresebb évadra számolhatunk, ami azért az eddigiek fényében bőven teljesíthető és hihető. Még ha legalább annyira sablonosan is hangzik.

A türelem tehát elkél, de a 10 részes harmadik évad februárban végre elstartol.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE