Csúszik A körök és a Péntek 13 bemutatója is

Hirdetés

Nahát. A Paramount Pictures két premierdátumon is módosított. Az új Péntek 13 film is később érkezik, de ami még érdekesebb, hogy A körök is csak jövőre kerülhet a mozikba.

Elég szomorú hírek érkeztek a Paramount Pictures háza tájáról. A stúdió két filmet is későbbi dátummal szeretne bemutatni.

Az egyik F. Javier Gutiérrez rendezése a Kör 3. része, ami A körök címen kerülhet majd a magyar mozikba. Viszont az idei év helyett csak jövőre. Az eredeti tervek úgy szóltak, hogy a tengerentúlon Halloween környékén, 2016. október 28-án küldik mozikba a filmet. A stúdió viszont úgy tűnik aludt erre egyet és inkább csúsztatott egy jókorát az egészen.

A közleményben nem igazán taglalják az okokat. Ha minden igaz a tengerentúlon ez idő tájt az Inferno kerülhet a mozikba, ez pedig nem indokolja, hogy a stúdió visszakozik. Talán az utómunkálatokkal nem készülnének el időben, esetleg lehet egyéb gikszer adódott. Kár. Az előzetes mindenesetre megérkezett. Na mondjuk nem mintha ott földöntúli izgalmakat ígértek volna, de azért csak várja az ember a végeredményt. A tengerentúlon 2017. február 3-át jelölték meg új dátumként.

Aztán kiderült az is, hogy a Péntek 13 legújabb felvonása is csúszik egy kicsit. Ezen mondjuk olyan marhára nem is kell meglepődni, hiszen 2017. január 13-án, pénteken szerették volna bemutatni a tengerentúlon. A forgatások pedig még meg sem kezdődtek. Ennek fényében lehetett sejteni, hogy ez az egész nem lesz tartható. A következő péntek 13-ai premier nap pedig októberben van. Így inkább Halloween környékén, 2017. október 13-án kerülne a mozikba a film.

A rendezést állítólag A tébolyultak újra direktora Breck Eisner vezényelheti, a forgatókönyvet pedig a Fogságban írója Aaron Guzikowski készíti. Arról, hogy kiket is láthatunk majd a filmben nem sok szó esett még.

A Paramount Pictures tehát horrorfronton kicsit óvatoskodik és csúsztat, ami nagy kár. Sebaj. A körök esetében legalább abban biztosak lehetünk, hogy már elkészült a film és az utómunkálatoknál akadhatott valami gond.

A Péntek 13 esetében pedig várjunk ki, hiszen ott még csak nem is forognak a kamerák.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE