Csúszik a Venom forgatása

Hirdetés

A tervek úgy szóltak, hogy szeptember elején elkezdik a Venom film forgatásait. Ám a Sony úgy tűnik nem tudta tartani az ütemtervet és később ugornak neki a mozinak. A csúszás viszont állítólag nem érinti a premierdátumot.

A Sony elég komolyat robbantott néhány hónappal ezelőtt, amikor bejelentették, hogy csinálnak egy önálló képregény filmes univerzumot. Tulajdonképpen egy Pókemberes világot kapunk, ahol még nem 100%-ban tisztázott, hogy Pókarc feltűnik-e. Nem feltétlen, de jó néhány másik karakter felbukkanására számíthatunk.

A Sony 2018 októberében már a mozikba szeretné küldeni az első fecskét, ami a Venom film lesz. A főszerepre ráadásul Tom Hardy-t sikerült megnyerni.

A tervek úgy szóltak, hogy szeptemberben megkezdődhetnek a forgatások. Az Omega Underground értesülései szerint a stáb szeptember 1-től már kibérelte az atlantai stúdiót, ám a munkálatok még nem kezdődtek meg. A beszámolók arról szólnak, hogy még nem találták meg a szereplőket a filmhez és emiatt adódhat a csúszás.

Tegyük hozzá gyorsan, hogy ennek ellenére is elképesztő tempóban haladtak eddig az előkészületek, így nem is csoda, hogy adódnak ilyen helyzetek. A bejelentés óta tényleg csak pár hónap telt el. A forgatókönyv, ha minden igaz kész. Tom Hardy is aláírta a szerződést, viszont arról még semmi hír, hogy kiket is láthatunk majd mellette a vásznon.

Riz Ahmed neve amúgy felmerült. Ám arról nem tudni, hogy ő kit formálhat meg és igazából az sem biztos, hogy a Sony szerződtette.

Ami biztos, hogy a filmet Ruben Fleischer, a Zombieland rendezője vezényelheti. Vélhetően hamarosan érkeznek azok a szóban forgó casting hírek, és talán még e hónapban a forgatásoknak is neki ugranak.

A filmet 2018. október 5-én szeretné a mozikba küldeni a gyártó.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE