Dan Aykroyd és Bill Murray a Zombieland 2. részében cameoznak?!

Hirdetés

Egyelőre kósza pletykának tűnik, de állítólag a két színész egy-egy rövid jelenet erejéig felbukkan majd a Zombieland folytatásában.

Ha minden igaz az elkövetkezendő hetekben, napokban indul a Zombieland 2. részének forgatása, ami időszerű is. A stúdió ugyanis október 11-én már be is mutatná a filmet. A stáb tulajdonképpen összeállt és nem is kellett rajta sokat matekozni. Ruben Fleischer vezényelheti a rendezést és a Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin négyes fogat is visszatér.

Egy meg nem erősített hír szerint pedig melléjük egy cameo jelenet erejéig Dan Aykroyd és Bill Murray is csatlakozhat. Utóbbi színész már az első részben is feltűnt – az ő visszatérése azért is különös, mert pontosan tudjuk, hogy mi történt vele az első felvonásban.

A történetről egyelőre keveset tudni, de állítólag új fajta zombikra is számíthatunk, amelyek az első rész óta eltelt időben fejlődtek ki.

Fleischer és csapata jó eséllyel nem fog majd csalódást okozni a rajongóknak. Murray és Aykroyd feltűnése pedig valóban ütős élmény lehet, már ha tényleg igaznak bizonyulnak ezek a hírek.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE