Dario Argento nem bírja az új Sóhajok filmet

Hirdetés

Sokak szerint egészen jól sikerült az újragondolt Sóhajok film. Egyes vélemények szerint az utóbbi idők egyik legjobb remake-je. Dario Argento, az eredeti film rendezője azonban egészen más véleményen van.

Habár Dario Argento engedélyével készülhetett el a Suspria avagy a Sóhajok újragondolt változata, a direktor mégsem makulátlanul elégedett a végeredménnyel.

A rendező erről egy rádióműsorban beszélt:

„Nem hozott lázba. Szerintem az eredeti film szellemiségét elárulták, nincs benne félelem és a zenének sincs nyoma. Nem vagyok elégedett a filmmel. Míves alkotás persze, Guadagnino remek ember, de ennyi.”

Argentonak talán igaza van abban, hogy az új Sóhajok más, mint az 1977-es film volt. Bár talán pont amiatt lehet szeretni, hogy habár más, mint az eredeti, mégis hozzámertek ahhoz nyúlni és bizonyos történéseket is máshogy kezeltek.

Ami biztos, hogy a végeredmény nem robbantott kasszát sehol, ennek ellenére azért mégis nevezhetjük szerethetőnek. Érdemes vele próbát tenni, aztán eldönteni, hogy Argentonak vajon igaza van-e vagy sem.

A direktor egyébként arról is beszélt, hogy hamarosan újabb filmmel jelentkezik – igaz ennél többet nem volt hajlandó elárulni.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE