David Fincher megrendezné a Z világháború 2. részét

Hirdetés

Egy igazán kacifántos helyzet állt elő a Z világháború 2. része kapcsán. A stúdió egyelőre tolt egy kicsit a premierdátumon és azon vacillálnak, hogy kinek adják a rendezést. David Fincher vállalná, a stúdió viszont bizonytalankodik.

A Paramount Pictures jól megjárta a Körökkel. A horror elég silány módon teljesített, amit nem is lehet csodálni. A végeredmény ugyanis messze a várakozások alatt maradt. A harmadik amerikai A kör film sehonnan nézve nem jó. A stúdiónál ez pedig úgy tűnik meglehetősen befolyásolja a horrorfilm-gyártási hangulatot.

Tegnap ugye hírt adtunk arról, hogy a Paramount Pictures kukázta a Péntek 13 reboot-ot. Most pedig úgy tudni, hogy a Z világháború 2 sorsa sem teljesen tisztázott. A tervek között már 2017-es premierről is lehetett hallani, ám most úgy tűnik, hogy a stúdió inkább csak valamikor 2019-ben mutatná be az amúgy sikeres első rész folytatását.

A Z világháború ugyanis nem teljesített rosszul a mozikban. Világszerte több mint 500 millió dollárt termelt. Tette mindezt annak ellenére, hogy a könyv változathoz képest meglehetősen gyenge volt. Illetve talán zombifilmként sem sikerült tökéletesre. Valami miatt mégis működött a dolog.

Pár hónappal ezelőtt arról lehetett olvasni, hogy a stúdió David Fincher rendezőre bízná a folytatást, aminek vélhetően Brad Pitt is örülne. Erről a tervről azonban jó ideje nem hallhattunk újabb hírt. Egészen mostanáig.

A pletykák ugyanis arról szólnak, hogy David Fincher szíves örömest levezényelné a Z világháború 2. részét. A direktor állítólag imádja azt a szkriptet, amit Dennis Kelley készített. Ezenfelül bőven akadnak ötletei is a folytatást illetően. Ráadásul úgy tudni, hogy olcsóbban is megtudná csinálni a második részt, nem volna szüksége ehhez 190 millió dollárra.

A meglepő része a dolgoknak pedig most következik. A stúdió egyelőre nem akar zöld utat adni a projektnek és nem biztosak abban, hogy Fincher a megfelelő rendező. Elég faramuci a helyzet. A világ egyik legjobb rendezője ott áll a küszöbödön és szeretné megcsinálni az egyik filmed folytatását. Erre te nem mondasz neki igent azonnal, hanem nyöszörögni kezdesz.

Itt tegyük hozzá, hogy a Paramount Pictures mellett a Sykdance is beszállna a gyártásba, így a költségek a két fél között meg is oszlanának.

Őszinte leszek, erre nem tudok gombot varrni. Amennyiben a stúdió tisztázza a dolgokat természetesen beszámolunk róla.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE