Itt az új Holtak napja remake előzetese

Hirdetés

George A. Romero 1985-ös Holtak napja című alkotása úgy tűnik, hogy nagyon izgatja a filmesek fantáziáját. A produkció már 2008-ban is kapott egy feldolgozást, 2018 év elején azonban újabb remake érkezhet, amely most előzetest is kapott.

Day of the Dead: Bloodline címen mutatkozhat be 2018 január 5-én a tengerentúlon a legújabb feldolgozások. Fontos megjegyezni, hogy talán nem kell háttal állni az egész ötletnek, ugyanis az IGN jóvoltából frissen érkezett előzetes kis híján ígéretesnek is nevezhető.

A történetet nem bonyolítják túl. Adott néhány ember, akiknek sikerült túlélniük a zombi apokalipszist. Ha pedig már így alakult, akkor szeretnék, ha ez a lendület minél tovább kitartana. Sőt talán azt is elképzelhetőnek tartják, hogy van valamiféle ellenszer, de legalábbis elő lehet azt állítani. Ebbe a kalandba nyerhetünk betekintést.

George A. Romero eredeti forgatókönyvéből ez alkalommal Lars Jacobson és Mark Tonderai írhatott új szkriptet. Jacobson korábban a Baby Blues című horrorfilmet írta és rendezte. Tonderai viszont direktorként a 2012-es Ház az utca végén remake-ért felelt, majd később a 12 majom és a Gotham sorozat rendezői között is találkozhattunk a nevével.

A Day of the Dead: Bloodline forgatásán azonban nem ő osztogatta a vezényszavakat. A rendezést ugyanis Héctor Hernández Vicens (El cadáver de Anna Fritz) kapta.

Első ránézésre valóban úgy tűnik, hogy a 2008-as neki futásnál eggyel ütősebb filmet kapunk, reméljük, hogy tényleg nem kell majd csalódni.

A főbb szerepekben Sophie Skelton (Outlander – Az idegen, Ren), Johnathon Schaech (A holnap legendái, Szalagavató), Jeff Gum (A széf), Marcus Vanco (Rendíthetetlen), Mark Rhino Smith (Az Argo-akció, Creed: Apollo fia) és Lillian Blaneknship (Security, Acts of Vengeance) tűnhet majd fel.

Day of the Dead: Bloodline előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE