Dead Awake előzetes – Főszerepben az alvási paralízis

Hirdetés

A Végső állomás első részének forgatókönyvírója, Jeffrey Reddick ismét megpróbálja a frászt hozni ránk. Ez alkalommal egy ősi gonosz kapja a főszerepet, aki álmában végez áldozataival. Íme a Dead Awake előzetes.

Nyugalom, azért nem valami Rémálom az Elm utcában rókabőrre kell számítani. Hanem egy amúgy valós betegség kicsit horrorba fordított változatát igyekeznek elénk tárni.

Az alvási paralízis vagy alvási bénulás egy előforduló dolog, ami nem tart túl sokáig, de meglehetősen ijesztő élmény lehet. Az ember ébren van ugyan, de a szemén kívül semmi mást nem tud mozgatni. A feljegyzések szerint a dolog erős félelemmel, olykor pedig hallucinációval is párosul. Nos Jeffrey Reddick ezt a dolgot igyekezett kifordítani és köré kanyarintani egy rémisztő horror sztorit.

A főhősünk egy fiatal lány lesz, aki az említett betegséggel küzd. Ám kiderül, hogy egy sokkal veszélyesebb dologba ütközött. Egy ősi lénnyel kénytelen megküzdeni, aki az alvási bénulás állapotában fojtja meg áldozatait, mindemellett pedig ősi szörny lévén elég randa is.

Hősnőnk ráadásul a barátai életét is szeretné megmenteni. A küzdelemben azonban szerencsére nincs egyedül, egy faszi is csatlakozik hozzá, aki már meglehetősen régóta a lény nyomában van. Együtt talán lehet esélyük a túlélésre.

A sztoriból Phillip Guzman rendezhetett filmet, tőle korábban a Könnyű zsákmány című krimit láthattuk.

A film főbb szerepeiben pedig Jocelin Donahue (Insidious – A gonosz háza), Brea Grant (Halloween II)és Lory Petty is feltűnik.

A sztori az Aristar Entertainment égisze alatt készülhetett el. A stúdió korábban a Sétáló agyhalottak című The Walking Dead paródiával igyekezett felhívni magára a figyelmet.

A Dead Awake előzetes olyan igazán nagy katarzist nem ígér, talán egy átlagos és közepes film lehet a végeredmény, ami persze akár már jónak is nevezhető. Kicsit olyan Supernatural epizód beütése van, de ha a színészek korrektül teljesítenek és sablonokból sem pakolnak sokat a filmbe, vagy okosan csinálják, akkor örülhetünk.

A pontos megjelenésről egyelőre nem érkezett infó, de a stúdió vélhetően még valamikor idén bemutatja, hogy mit sikerült összehozni.

Dead Awake előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE