Dolph Lundgren a zombik ellen – Már megint!

Hirdetés

Festett haj, még nem túlzottan petyhüdt izmok és gépfegyver ropogás. Ilyen az, amikor Dolph Lundgren a zombik ellen vonul hadba! Íme, a Dead Trigger előzetes.

2012-ben jelent meg az okostelefonokon játszható Dead Trigger, egy zombis FPS játék, amely hamar nagy kedvenc lett az arra igényesek körében. Ennek fényében nem is meglepő, hogy az ötletet filmes megvalósítás is követi. Ha az Angry Birds ott lehet a vásznon, akkor a zombik is, hiszen ők talán még mindig reneszánszukat élik.

Heinz Treschnitzer írta meg a sztori forgatókönyvét, amelyen aztán a Scott Windhauser – Mike Cuff rendezőpáros is alakított egy kicsit. Az előzetest elnézve a végeredmény egy alaposan zúzós irányba tendáló akció-horror, amelyben zombi agy nem marad ápolatlan.

A sztori olyan, amit fél perc gondolkozás után bárki kitalál. Egy különös vírus elpusztította az emberiséget, sokan meghaltak, még többen zombivá változtak. Kyle Walker százados pedig egy különleges egység élén szeretné visszaállítani a világ rendjét. Ezért aztán csapatával odamennek, ahol minden kezdődött és bíznak abban, hogy a zombi horda ölelésében talán az ellenszerre is rábukkannak. Hát izé… csak a szokásos.

Ezek alapján, habár nem játszottam a Dead Trigger játékkal, azért könnyen ki lehet találni, hogy az ottani ötletgazdák honnét is ollózták össze az alapanyagot. Viszont bánja fene, ha ez filmes körülmények között működőképes. A kezdőfilmesek okozta látvány azért nem feltétlen ezt sugallja, ráadásul Dolph Lundgren is elvállal már mindent, ám ennek ellenére a Dead Trigger mégis kaphat egy esélyt.

A filmet a Moszkvai Nemzetközi Filmfesztiválon már bemutatták, még nyáron, és az ottani visszajelzések nem is voltak annyira borzasztóak. Csak a helyén kell kezelni a dolgot.

A film húzóneve egyértelműen Lundgren, aki mellett egy rakat zombi és Brandon Beemer, Brooke Johnston, Autumn Reeser és Isaiah Washington is feltűnik.

Dead Trigger előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE