Defekt (2018)

Hirdetés

Defekt (2018) – Teljes film adatlap – A Versus és az Éjféli etetés rendezőjének legújabb filmje a magyar mozikba is landol. Egyhelyszínes horror, mindenféle finomkodás nélkül.

Defekt teljes online film adatlap

Defekt (2018)

 

Magyar cím:  Defekt
Eredeti cím: Downrange
Műfaj:  akció, horror, thriller
Mozipremier (USA): 2018
Mozipremier (Magyar): 2018. október 25.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Ryuhei Kitamura
Forgatókönyvírók: Ryuhei Kitamura, Joey O’Bryan
Filmstúdió: Genco, Eleven Arts, RIM Entertainment
Forrásunk az imdb adatlapja.

 

Defekt (2017) története:

Egy néhány fős baráti társaság éppen A-ból B-be tart, a kietlen országutat szelik át, amikor hirtelen defektet kapnak. Úgy tűnhet, hogy az incidens csak néhány perces kiesést jelent a csapat számára időben, azonban hamar nyilvánvalóvá válik, hogy itt ennél bőven többről van szó. Az egyik közeli rejtekből ugyanis egy mesterlövész figyeli minden mozdulatukat és nem rest lőni, ha hőseink menekülni próbálnak.

Szereplők:

Kelly Connaire, Stephanie Pearson, Rod Hernandez, Anthony Kirlew, Alexa Yeames, Jason Tobias, Aion Boyd, Eric Matuschek, Ikumi Yoshimatsu, Hana Burson, Chris Powell, Graham Skipper, Nick Burson, Emory Lawrence

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

A filmet rendező japán Ryuhei Kitamura veteránnak nevezhető a horror műfajban. Annak idején a Heat After Dark és a Down to Hell című filmekkel kezdte a pályafutását, de a komolyabb sikert a Versus hozta meg számára. Pályafutása során, 2004-ben japán Godzilla filmet is rendezett, majd 2008-ban az amerikai berkekben készült Éjféli etetést bízták rá. Ezt követően a Luke Evans főszereplésével készült Fordul a kocka című filmjét is érdemes kiemelni, vérbő és jól sikerült alkotás volt az eredmény. 2018-ban a Nightmare Cinema című filmet készítette el Mickey Rourke főszereplésével. Valamint jelenleg a Doorman című akció-thriller előkészítése zajlik, amelyben Katie Holmes és Jean Reno kapták a főszerepeket.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE