Del Toro újabb horrorprojektbe fogott

Hirdetés

Guillermo del Toro ismét horror tematikájú alkotással jelentkezik. A rendezés nem az ő reszortja, de óvó tekintete kíséri a film elkészítését.

Az Oscar-díjas filmes maga jelentette be a Scary Stories to Tell in the Dark nevet viselő projektet avagy rémmeséket kapunk, a sötétben mesélős fajtából. Del Toro egyébként a bejelentésében azt ígérte, hogy a végeredményben gyerekkori rémálmaink köszönnek majd vissza.

A film forgatásai egyébként már meg is kezdődtek és ha minden jól megy, akkor jövőre esetleg mozis premier is várható – reméljük itthon is. Konkrét megjelenési dátum nincs, de ha tippelni kellene, akkor a Halloween környéki időszakot jelölnénk meg, az egészen reálisnak tűnhet.

A történetben egy maréknyi fiatal kapja a főszerepet, akik saját kis városukban kezdenek nyomozásba, ugyanis szeretnék felgöngyölíteni a rejtélyes halálesetek garmadáját.

A film forgatókönyvét Daniel és Kevin Hageman jegyzi, a rendezést pedig André Øvredal vezényelheti, ami azért is ígéretes, mert ő készítette korábban a jól sikerült Trollhuntert és a The Autopsy of Jane Doe című filmet is.

A forgatások állítólag már zajlanak, bár ennek ellenére arról még nem érkezett infó, hogy kiket láthatunk majd a Scary Stories to Tell in the Dark főbb szerepeiben.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE