Így áll a Démonok között univerzum

Hirdetés

James Wan a Démonok között filmek rendezője egy friss interjúban az univerzum több filmjéről is beszélt. Rémségesen jó dolgokat ígér a rajongóknak.

Az EW Az Annabelle: Teremtés kapcsán készített egy interjút James Wan rendezővel, aki producerként természetesen ezen a filmen, de a Démonok között univerzum több darabján is rajta tartja a szemét.

A soron következő film a The Nun, Az apáca lesz. A karakter a Démonok között 2. részében tűnt fel, és gondolom többeknek okozott emlékezetes pillanatokat. Erről a filmről mondjuk James Wan nem sokat mondott. Talán nem is csoda, hiszen a forgatásokkal júniusban végeztek, jelenleg az utómunkálatok zajlanak. A premier a tengerentúlon 2018. július 13-án esedékes.

A Démonok között 3. része azonban szóba került. Így fogalmazott Wan:

„Gőzerővel dolgozunk a harmadik részen. A forgatókönyv felével már nagyjából megvagyunk. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy egy jó sztorit írjunk. Igazán sokan szerették az első két filmet, így az a minimum, hogy a harmadikat sem kapkodjuk el.”

Egyet tudunk érteni. Bízunk benne, hogy újabb emlékezetes felvonással gazdagodik a franchise.

Aztán nem régiben az is kiderült, hogy nem csak a gonosz apáca, hanem a szintén második filmben felbukkanó Crooked Man, görbe ember is saját filmet kap. Wan erről a spin-off-ról is vallott:

„Nagyon izgalmas a sztori. A Démonok között univerzumban az a jó, hogy habár lazán, de összefüggenek az egyes részek, viszont mégis mindegyik más alműfajt képvisel a horror zsánerén belül. Az Annabelle például a klasszikus megszállt babás horror. A Crooked Man esetében, viszont ezt a tündérmese jelleget levetkőznénk és egy szeszélyesebb filmet akarunk.”

Premierdátummal mondjuk sem a Démonok között 3, sem pedig a Crooked Man nem rendelkezik. Vélhetően 2019, 2020 környékén érkezhetnek azok a filmek. Így pedig a Démonok között univerzum évről-évre újabb felvonással rukkolhat elő. Gyanítom, hogy a harmadik filmben is lesznek olyan karakterek, akik aztán önálló filmmel jelentkezhetnek.

Megosztom:Share on Facebook38Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE