Ördögi lények támadnak év elején

Hirdetés

Rögvest 2018 év elején, január első napjaiban mutatják be Clay Staub első rendezői megnyilvánulását. A Milo Ventimiglia főszereplésével készült Devil’s Gate előzetes valami rémséges szörnytámadást ígér.

Clay Staub ugyan először rendezett filmet, viszont korábban rendezőasszisztensként közreműködött a 2011-es A dolog című film, a 300 és a 2004-es A holtak hajnala remake munkálatain is. Joggal feltételezhetjük tehát, hogy volt honnan ellesnie a szakmai fogásokat. Bízunk benne, hogy debütáló alkotása nem is okoz majd csalódást.

A Devil’s Gate története szerint Észak-Dakotában járunk egy Devil’s Gate nevű helyen, amely nem csak elnevezésében tűnik igazán barátságtalannak.

A helyi rendőrség egy FBI ügynök benyomásával kezd nyomozásba, miután az egyik puszta közepén található házból Maria Pritchard és gyermeke is eltűnt. Az első számú gyanúsított természetesen a férj és az apa. Azonban a rend éber őrei a helyszínre érve kénytelen rájönni, hogy valami teljesen más dologról van szó, mint amit elsőre hittek.

A Devil’s Gate előzetes alapján mintha valami fura űrszörnyes filmmel volna dolgunk, amelyben egy rémségesen hosszú ujjakkal megvert szörny igyekszik zavart kelteni. Ezt a karaktert egyébként Javier Botet kelti életre. A spanyol színésznek általában ilyen szerepek jutnak. Ő volt a Démonok között 2. részében a Görbe ember, de az Alien: Covenant forgatásán is kapott Xenomorph jelmezt és A múmia vagy az Az elkészítéséhez is hozzájárult különös testalkatával. Botet egyébként Marfan-szindrómában szenved, amely extrém hosszú végtagokat eredményez.

A főszerepet amúgy Milo Ventimiglia kapta, aki a Hősökből, a Hasadásból vagy a Boncasztalból lehet ismerős.

Mellette pedig Bridget Regan (Szeplőtlen Jane, Az utolsó remény), Amanda Schull (12 majom, Briliáns elmék, Hazug csajok társasága), Jonathan Frakes (Star Trek) és Shawn Ashmore (X-Men filmek, Kihűlve) lesz látható.

Devil’s Gate előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE