Durván brutális az Alien: Covenant

Hirdetés

Brutális az Alien: Covenant. Ezt ígérte Michael Fassbender és ezt jelezték előre azok a szerencsések is, akik már láthatták a film egy 15 perces jelenetét.

facebook

Nem olyan régen kiderült, hogy az eredetileg tervezettnél korábban kerülhet majd a mozikba az Alien: Covenant. Május 19-én már mutatják a tengerentúliaknak a végeredmény, jó eséllyel pedig itthon sem kell majd sokkal többet várnunk Ridley Scott filmjére.

Az utómunkálatok természetesen már gőzerővel zajlanak, azonban akadnak elkészült részletek. Ilyen lehet az a 15 perces jelenet is, amelyet néhány szerencsésnek már levetítettek. Az eddigi visszajelzések igazán pazar filmet ígérnek, a legtöbb véleménye szerint brutális az Alien: Covenant.

Fontos tudni, hogy igazi spoilereket azért nem árultak el azok, akiknek levetítették ezt a 15 percet. Már csak azért sem, mert titoktartási szerződést is aláírattak velük, azonban apróbb visszajelzések nyilván felkerültek a világhálóra.

A The Playlist szerint például tuti korhatáros lesz a film, naná, hiszen ezt ígérték és igazi horrordarabra számíthatunk.

Paul Shirey szerint igazi old school szörnyek ütik majd fel a fejüket, a rajongók pedig igazán boldogok lehetnek majd.

Angie J. Han szerint véres, brutális már-már gusztustalan dologra lehet számítani jövő májusban.

Mindezek fényében mi is tűkön ülünk.

A 15 perces jelenet mellett állítólag levetítették az első előzetest is. Abban bízunk, hogy ez utóbbi hamarosan megosztják a rajongókkal, a májusi premier fényében tulajdonképpen itt is volna lassan az ideje.

Michael Fassbender egy korábbi interjúban már elmondta, hogy brutális az Alien: Covenant, ez pedig most akkor azt gondolom bőven megerősítést nyert. A színész amúgy rögtön két karaktert is életre kelt majd. Valamint az is kiderült, hogy a távoli paradicsomba érkező telepeseknek új fajta alienekkel kell majd szembenézniük. Ezek lesznek a  Neomorph-ok.

Az Alien: Covenant főbb szerepeiben Michael Fassbender mellett Katherine Waterston, James Franco Danny McBride, Billy Crudup, Guy Pearce is feltűnik, valamint a legutóbbi pletykák szerint valamilyen formában Noomi Rapace is felbukkan majd.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE