Egy ötödik évadot is kaphat a Stranger Things?

Hirdetés

A Duffer-testvérek legutóbbi nyilatkozatukban úgy fogalmaztak, hogy szerintük a negyedik évaddal véget érhet a Stranger Things. Shawn Levy producer szerint azonban, akár többről is szó lehet.

A Duffer-fivérek nem olyan régen egy interjúban arról beszéltek, hogy a terveik szerint a mostani, második évadot követően, még két felvonást kap a Stranger Things, aminek a végén kiteszik a pontot.

A helyzet viszont lehet, hogy nem teljesen ez. Shawn Levy, a sorozat executive producere ugyanis az Entertainment Weekly-nek adott egy interjút, amelyben kissé árnyalta a helyzetet.

„Amikor a testvérek lenyilatkozták, hogy a negyedik évaddal valószínűleg véget ér a Stranger Things, akkor a Netflix vezetőségénél szinte hallani lehetett, ahogy összetörnek a szívek. De a színészek ügynökei is egyből telefonálni kezdtek. A helyzet az, hogy már most biztos, hogy négy évad elkészül, de nagy az esély egy ötödikre is. Azután viszont már elég valószínűtlen a folytatás.”

Ennek okán aztán joggal feltételezhetjük, hogy még 2020-ban is izgulhatunk azon, hogy mi történik Hawkins-ban.

Ha pedig már interjú, akkor nem csak jövőbe tekintés volt, hanem a készítők pár szóban az új évadról is beszéltek és néhány titokról ismételten lerántották a leplet.

Kiderült például, hogy bármennyire is szomorú, de Barb nem tér vissza a sorozatba. Ellenben a lány édesapja ott lesz, Barb eltűnése pedig nagyon fontos lesz majd Nancy történetének szempontjából is.

A producerek és a rendezők mellett pedig Millie Bobby Brown, Eleven megformálója is megosztott egy gondolatot. Elmondta, hogy ebben az évadban sem volt sok szövege, viszont volt egy alkalommal, amikor káromkodnia kellett. Szerinte az az évad egyik legmókásabb pillanata volt.

Az új Stranger Things évad október 27-én érkezik meg. Az előzetest itt tudod megnézni, illetve néhány plusz infót találsz még erre is.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE