Ekkor jöhet a Hang nélkül folytatása

Hirdetés

A Paramount Pictures már korábban is jelezte, hogy nincs ellenükre a Hang nélkül folytatása. Ez persze nem csoda, hiszen amilyen kevés volt a duma és a hang a filmben, olyan nagyot szólt az alkotás a jegypénztáraknál.

A stúdió már áprilisban kiadott egy közleményt amelyben jelezték, hogy oké, nem dőlnek a kardjukba ha arról van szó, hogy össze kell hozni egy folytatást a Hang nélkülnek. Ez ugye nem csoda, hiszen a John Krasinski rendezésében készült film 17 millió dollárból jött össze. Ezzel szemben pedig bőven 300 millió dollár feletti bevételre volt képes. Így sejteni lehetett, hogy ha törik, ha szakad, a stúdió folytatni fogja.

Más kérdés, hogy a film lezárása is alapvetően olyan volt, ami folytatást ígért, de a zsáner esetében azért ez gyakorta megesik.

Időközben a stúdió azt is bejelentette, hogy megvan a Hang nélkül 2. részének premierdátuma is. Ennek okán 2020. május 15-én szeretnék a tengerentúli filmszínházakban bemutatni a végeredményt. Várni tehát még kell, de talán még az előkészületek is hátra vannak. Legalábbis a stúdió a folytatással kapcsolatban nem sok mindent árult el. Konkrétan semmit.

Az mondjuk biztosra vehető, hogy John Krasinski valamilyen formában dolgozik majd a filmen. Nem tudni, hogy forgatókönyvíróként, rendezőként vagy esetleg produceri feladatokat lát majd el. Az első filmben ugye először főszereplőként tartottak igényt a szolgálataira, de végül a forgatókönyv megírásába is besegített. Majd jelezte, hogy szívesen vállalná a rendezést is, a stúdió pedig nem mondott nemet. Valljuk be, jól is jártak Krasinski-vel, hiszen azért neki is köszönhető, hogy az amúgy kicsit hihetetlen és logikai bukfencektől sem mentes sztori ekkora sikert ért el. A direktor baromi jól építette a feszültséget.

Azt sem tudni, hogy esetleg Emily Blunt és a család megmaradt tagjai esetleg visszatérnek-e. Esetleg benne van, hogy a szörnyektől hemzsegő, némaságba borult világ egy teljesen más szegletébe látogatunk el és egy új karakter vagy család kálváriáját ismerhetjük-e meg. Igaz az sem biztos, hogy eretnek dolog volna, ha az invázió kezdetébe nyernénk betekintést. Na, persze nyilván egy olyan változat bőven magasabb költségvetést igényelne és hangulatában is teljesen elütne az első felvonástól.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE