Ekkor jön az Az folytatása!

Hirdetés

A Warner végre nem árul tovább zsákbamacskát. A stúdió ugyanis lerántotta a leplet az Az folytatás premierdátumáról.

Tulajdonképpen a Warner Bros. senkinek nem okoz meglepetést azzal, hogy engedélyt adtak az Az folytatásának elkészítésére. Amilyen nyitó hétvégét produkált Pennywise, már tudni lehetett, hogy itt bizony lesz folytatás. Sőt ugye Andy Muschietti és csapata alapvetően olyan narratívát választott a sztorinak, ami mondhatni kötelező jelleggel hordozta magában a folytatást.

Még Carl Fukunaga ötlete volt, hogy a sztorit két részletben meséli el. Egyrészt a gyerekek szemszögéből, a folytatásban pedig jöhetnek a felnőttek. Sok mindent eltöröltek Fukunaga ötleteiből, ez viszont pont megmaradt.

A The Hollywood Reporter pedig azt is kiszimatolta, hogy a stúdió milyen premierdátumot foglalt le a folytatásnak. Ennek okán szinten napra pontosan 2 évvel az első felvonás után, 2019. szeptember 6-én érkezhet meg újból Pennywise a vászonra.

Sejteni lehetett, hogy a Warner nem húzza el a dolgot. Egyrészt alapvetően is baromság lenne, másrészt, ahogy azt Muschietti is jelezte egy interjúban, a folytatásban néhány részlet erejéig biztosan visszatérnek a gyerekszínészek. Emiatt pedig mielőbb munkához akarnak látni, hogy a fiatalok ne változzanak sokat.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a felnőtt karaktereket kik formálhatják meg. Bár ezzel kapcsolatban a gyerekek már elmondták a véleményüket. Sőt Muschietti elárulta, hogy nagyon szívesen dolgozna együtt újra Jessica Chastain-nel. Ja és hát Bill Skarsgard szereplése sem kérdéses.

Egyelőre a 2019. szeptember 6-ai dátumra nincs másik nagyfilm előirányozva. A helyzet pedig az, hogy nem is lennénk meglepve, ha a többi stúdió nem is igazán időzítene erre a dátumra nagydobást. Látva az első film okozta sikert, talán nem sok eséllyel indulnak a többiek Pennywise-zal szemben.

Bízunk benne, hogy hamarosan a szereplők kilétére is fény derül.

Addig viszont itt az első film adatlapja számos infóval, vagy elolvashatod a véleményünket a filmről is.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE