Elég brutál az Annabelle 2 előzetes

Hirdetés

Na végre! A héten egészen el voltunk kényeztetve horrorfilm előzetesekkel. A hét utolsó napjára is futotta egy egészen patentnak tűnő Annabelle 2 előzetes!

Na jó, az túlzás volna állítani, hogy gomba módra nőttek a héten a horrorfilmes előzetesek, de azért egész jó volt a termés. Ott volt például a Stephen King-féle Az trailer, ami több volt mint vagány – csak mellesleg jelezném, hogy az előzetes nézettsége a Halálos iramban 8 trailert is kenterbe vágta.

Megjelent az állítólag hatalmas fesztiválsikernek számító A Dark Song trailere, illetve a gonosz autóval operáló Monolith előzetese is. Nem beszélve arról, hogy A múmia is megkapta a második hivatalos előzetest.

Na és akkor jött a New Line Cinema és az egyébként sem állóvizű hetet még jobban felkeverte. Itt az Annabelle 2 előzetes. Egész pazarul sikerült.

Az első rész hatalmas siker volt. Pénzügyileg. Ugyanis John R. Leonetti rendezése nem igazán tudta kiverni a biztosítékot. A végeredményt látva azt hiszem kifejezetten a csalódást kategóriába tartozott. Az viszont nem meglepő, hogy a stúdió a bevételeket látva megszavazta a folytatást.

Viszont talán Leonetti gyengeségét ők is érezték. Gary Dauberman megmaradt szkriptírónak. A rendezői székbe azonban David F. Sandberg kapott helyett, aki az Amikor kialszik a fény című horrorjával vívta ki az elismerést, a kritikusok és a rajongók körében is.

A történet szerint egy babakészítőt és a feleségét ismerhetjük majd meg, akik néhány évvel korábban elvesztették kislányukat. Talán a gyászukat is enyhítendő, úgy döntenek, hogy a helyi árvaház lurkóit meghívják magukhoz. A fiatalok azonban hamar felkeltik a babakészítő egyik megszállt teremtményének érdeklődését.

Az Annabelle 2. része Annabelle: Teremtés címen kerülhet majd a mozikba. Azt hogy a hazai vetítés mikor esedékes egyelőre nem tudni. Bízunk benne, hogy a tengerentúli augusztus 11-ei dátumtól nem esik majd messze.

Abban pedig erősen bízunk, hogy Sandberg ismét bizonyítja szakértelmét horrorfronton. Az Annabelle 2 előzetes mindenesetre elég erősre sikerült.

Ja és ahogy a fentiekből is kitűnik az első Annabelli film előtt járunk majd időben.

A New Line Cinema amúgy úgy tűnik a Démonok között világában potenciált lát. A tervek szerint ugyanis a Démonok között 2. részében feltűnt gonosz apáca is saját horrorfilmet kaphat!

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE