Elég zsivány a Stranger Things 2. évad előzetes

Hirdetés

A Comic Con-on legutóbb a Stranger Things 2. évad új előzetese is megérkezett. A készítők ugyanis a közzétett plakát mellett egy trailerrel is kedveskedtek. Igazak a hírek, a folytatás még az első felvonást is überelni fogja.

Az elmúlt év egyik legkomolyabb horror beütésű meglepetése talán kérdés nélkül a Netflix sorozata, a Stranger Things volt. Durván megmozgatta a széria a rajongókat, ráadásul talán úgy, hogy ekkora sikerre senki sem számított. Szerintem még maguk a készítők sem, nem hogy a Netflix. A dolog azonban nagyon bejött, így a folytatást is berendelték.

Nos erre egy kicsit még várnunk kell. A Stranger Things 2. évad ugyanis majd csak októberben fut be. Azonban addig is itt az újabb előzetes, amit történetesen a San Diego-ban zajló Comic Con-on mutattak be.

A Duffer testvérek már korábban is kifejtették, hogy a 2. évadban emelik a tétet. Ergo egy sötétebb és horrorisztikusabb évadot szeretnének produkálni. Ez persze nem jelenti azt, hogy a sorozat elvesztené a jellegét és a báját. Azokat a részeket és momentumokat, amelyek miatt a rajongók beleszerettek a Stranger Things-be mindenképpen szeretnék megőrizni.

Stranger Things 2. évad előzetes

A mostani előzetest elnézve ezzel nem lesz probléma. A hangulat ugyanis továbbra is magával ragadó, de talán tényleg a trailer is azt sugallja, hogy itt és most durvább dolgokra kell számítanunk.

Amúgy a plakátra is érdemes egy kis időt szentelni. Mondjuk a korábbi előzetesben azért már láthattuk, hogy mire is számíthatunk. A lényeg azonban, hogy a felhők között kirajzolódó óriás lény egyáltalán nem tűnik bizalomgerjesztőnek. Szegény fiatalok. Nem lesz könnyű dolguk, de legalább mi tudunk egy sort izgulni.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE