Elképesztő siker a Démonok között széria

Hirdetés

1 milliárd dolláros bevételnél tart a Démonok között széria. Ezt leginkább a legújabb üdvöskének számító Annabelle-filmnek köszönhetik, de vélhetően még csak a jéghegy csúcsánál tartunk.

Azt hiszem egyre inkább kétségtelen tényként kezelhetjük azt, hogy a Démonok között széria az elmúlt évek legkomolyabb horrorsikere. Ugye nem csak a két Démonok között filmet illik ide sorolni, hanem van két Annabelle mozifilm is, amelyek az univerzum részét képezik. A New Line Cinema-nál pedig már a Démonok között 2. része után ráéreztek, hogy ebben bizony bőven több is van.

Már akkor bejelentették, hogy a második részben felbukkan gonosz apáca is önálló filmet kap. Sőt időközben kiderült, hogy a Görbe ember sem marad mozifilm nélkül. Sőt a harmadik Démonok között mozifilm előkészületei is zajlanak. Ergo még minimum három filmre való történésre számíthatunk. Viszont meglepő lenne, ha azok után kifogyna a szufla.

A Warner, mint forgalmazó a napokban egy hivatalos közleményben gratulált az Annabelle 2 – Teremtés készítőinek, hiszen a film a kiváló nyitány után már a 160 millió dolláros bevételt is túllépte világszerte. A 15 milliós költségek fejében pedig ez elég kiválónak nevezhető. Na és ezzel a Démonok között széria filmje már 1 milliárd dolláros bevételnél járnak. Az komoly eredmény, hiszen a filmek összesen nem kerülte 100 millióba a stúdiónak.

Az Annabelle 2 bevételei ráadásul még bőven kúszhatnak felfelé. Az első film, ami ráadásul nem is sikerült túl jól világszerte 250 millió fölött termelt. A Démonok között mozik pedig fejenként 320 millió dollárra voltak jók.

Megállás pedig tényleg nincs. Az apáca már jövő nyáron megérkezik a mozikba, a forgatások véget is értek. Aztán pedig vélhetően 2019-ben és 2020-ban újabb filmmel gazdagodunk. A Crooked Man és a Démonok között 3 érkezhet majd talán ekkor. Igaz utóbbiak kapcsán még nincs hivatalos premierdátum.

Ha egyszer egy üzlet beindul…

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE