Elkészülhet az American Horror Story 8. és 9. évad

Hirdetés

Az FX nem totojázik. A csatorna ugyanis a napokban bejelentette, hogy Ryan Murphy és Brad Falchuk díjnyertes sorozata, az American Horror Story 8. és 9. évad berendelést is kapott.

A dolog talán azért lehet egy kicsit érdekes, mivel a hatodik évad sem olyan rég ért véget. Igaz már közben lehetett sejteni, hogy a hetedik felvonás is elkészülhet. Sőt, akkor Ryan Murphy úgy nyilatkozott, hogy bőven lát még potenciált a sorozatban, így ha a csatorna kéri, akkor tudnak majd mit kitalálni.

Nos úgy tűnik, hogy az FX semmiképpen nem szeretne gátat szabni a horrorisztikus kreatívitásnak.

John Landgraf, a csatorna ügyvezetője úgy nyilatkozott, hogy az American Horror Story egy fajta forradalmat indított el annak idején a modern limitált szériák esetében. Szerinte az összes eddigi évad egy zseniális kulturális történés volt. Remek megvalósításban, remek történettel és kiváló szereplőgárdával.

Landgrag pedig hozzáteszi, hogy már borsózik a hátuk attól, ami rájuk vár, hiszen Murphy és Falchuk, na meg a körülöttük lévő csapat újból beleadhat anyait és apait, hogy megborzongassák az FX nézőit.

A kiadott sajtóközleményben szó esik arról is, hogy annak idején, amikor az urak előálltak az American Horror Story koncepciójával, akkor a csatorna igazán nyitott volt és mindenképpen teret akartak engedni az elképzelésnek. Egy horrorantológia, amelynek minden évada más és más történetet mesél el, ugyanakkor a szereplők között rendre visszatérő arcok is megjelennek. Újító és érdekes felvetésnek tűnt, úgy nézett ki, hogy megéri egy próbát tenni vele.

A döntést igazolja, hogy több díjat is nyert a széria és rengeteg rajongója is akad, akár ide haza is. Mondjuk tény, hogy a legutóbbi évadot talán nem zárta igazán szívébe a közönség. Bár az is tény, hogy a nézettségi adatok nem alakultak annyira rosszul, hogy keresztbe húzzák a számításokat.

Mindezek fényében viszont örülhetünk. Nem elég, hogy elkészülhet az American Horror Story 7. évad, de a nyolcadik és kilencedik felvonás sem fog elmaradni. Nyilván arról egyelőre nem esett szó, hogy utóbbi kettőben mire is számíthatunk. Nem meglepő, hiszen az idén érkező hetedik évad is meglehetősen homályos még.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE