Elkészülhet az Ördögűző sorozat 2. évad

Hirdetés

A nézettségi adatok látva igazából kérdés volt, hogy lesz-e Ördögűző sorozat 2. évad. A Fox azonban végül berendelte a széria újabb felvonását.

Az igazság az, hogy a Fox-on bemutatott Ördögűző sorozat nem sikerült rosszul. Én személy szerint komáltam a végeredményt. Ám más kérdés, hogy a nézettségi adatokat böngészve, azért a csatornánál nem lehetettek maradéktalanul boldogok.

Ennek ellenére az első évad után a Fox és a készítők tárgyalásokba kezdtek. Májusban pedig hivatalosan is kiderült, hogy elkészülhet az Ördögűző sorozat 2. évad.

Jeremy Slater sorozata sokak szerint vállalhatóra sikerült, de pont a fentebb említett okok miatt, a rajongók azért izgulhattak egy sort, hogy vajon milyen döntés születik az ügyben. Azt gondolom, hogy tényleg nem volt egyértelmű a dolog. Így ennek fényében azért a második évadnak elég betyárosat kell húznia, hogy végül aztán újabb visszatapsnak örülhessenek a rajongók.

Az talán nem is meglepő, hogy Marcus, Thomas és Bennett visszatérhet majd az új évadba, ahol egy újabb családon segíthetnek vagy ügyet oldhatnak meg. Ezt Jeremy Slater már decemberben pedzegette a B-D.com-nak adott interjújában.

Állítólag a folytatásban a sorozat által megalkotott mitológiát is szeretnék kiterjeszteni, sőt talán a korábban megnyitott szálak és elmélyülhetnek.

Az első évad 10 részes volt. Egyelőre arról nem jött információ, hogy a részek mennyiségét tekintve hasonló megoldásra számíthatunk-e, de sokkal több részt talán nem kap az Ördögűző sorozat 2. évad sem.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE