Elkészülhet a Tremors 6

Hirdetés

Michael Gross hamarosan ismét a drabálok nyomába eredhet. A színész közösségi oldalán jelentette be, hogy a stúdió zöld utat adott a hatodik filmnek, amelyben az ő közreműködésére is számítanak.

Michael Gross neve kétségtelenül összefonódott a Tremors franchise-éval. A legprofibb drabál gyilkoló Burt Gummer ugyanis elmaradhatatlan kelléke volt a filmeknek és a sorozatoknak is.

A ’90-es évek elején bemutatott Tremors – Ahová lépek szörny terem szerintem egy kötelező remek, aminek a folytatásai sem sikerültek feltétlen rosszul. Persze Kevin Bacon és Fred Ward nekem hiányoztak, de Michael Gross is igyekezett elvinni a show-t. Más kérdés, hogy a minőség azért az idők folyamán ennek ellenére is csökkent. A 2004-ben bemutatott Tremors 4. kifejezetten pocsék volt, így nem is probléma, hogy a stúdió behúzta a féket.

2015-ben azonban csak elkészülhetett egy újabb Tremors alkotás, ami szerencsére überelte a harmadik és negyedik rész okozta csalódást. Az első két Tremors film nyomába azért nem tudott odaérni, de egynek elment, nem sikerült túl rosszul.

Ráadásul a Universal Pictures most úgy döntött, hogy nem volna rossz, ha elkészülne a Tremors 6. Ezt maga Michael Gross jelezte előre a közösségi oldalán.

„Elkészülhet! Tremors és drabálok fanok elkészülhet a hatodik film!!! A stúdió a mai napon közölte velem, hogy megcsinálhatjuk a hatodik filmet. Nem árulhatok el sok mindent, de annyi biztos, hogy Burt Gummer, Jamie Kennedy és Don Michael Paul rendező visszatérnek.”

Igen, így tehát a Tremors 5. részében feltűnt Jamie Kennedy visszatérésére is számíthatunk. Ráadásul a stúdió úgy érezte, hogy Don Michael Paul sem végzett rossz munkát így a Tremors 6 rendezése is az övé lett.

Nem is baj, ő úgy tűnik folytatásokra specializálódott. A Lopakodók, a Bőrnyakúak és az Ovizsaru is kapott második részt Don Michael Paul rendezésében. Jó hát nem világszínvonal a végeredmény, de akkor is.

Mindazonáltal pedig arról se feledkezzünk meg, hogy az Amazon állítólag egy sorozatot is szeretne készíteni a Tremors-ból. Erre mondjuk még korábban volt példa, abban is feltűnt Michael Gross, mondjuk egy felejthető bukta volt a végeredmény.

Az Amazon-féle újra gondolt sorozatban azonban Kevin Bacon is ott lehet. A színész úgy nyilatkozott, hogy rajta nem fog múlni a dolog és az eddigi ötletek tetszenek is neki. Az mondjuk kérdés, hogy Michael Gross karaktere ebben a szériában feltűnhet-e.

Viszont a Tremors 6. részében biztos ott lesz. A film egyelőre premierdátum nélkül áll.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE