Elkészült a Szörnyecskék 3. forgatókönyve

Hirdetés

Az 1984-es Szörnyecskék egy folytatást megélt, az elmúlt időszakban pedig a reboot „veszély” fenyegette a sztorit, ám úgy tűnik ehelyett egy folytatást hoznak tető alá.

A Szörnyecskék film folytatása vagy abszolút újragondolása már meglehetősen régóta téma Hollywood-ban. Néhány éve arról lehetett hallani, hogy a Warner Bros. egy reboot formájában élesztené fel a gonoszkodásra hajlamos kis rémeket. Seth Grahame-Smith, az Abraham Lincoln, a vámpírvadász forgatókönyvírója volt az, aki neki látott a szkriptnek.

Aztán hosszú hallgatás következett a projekt környékén.

Ja igen, fontos adalék lehet, hogy a tervek szerint Chris Columbus, az eredeti filmek írója ült volna a rendezői székbe. Azóta viszont úgy tűnt, hogy elhagyta a produkció fedélzetét.

Most azonban pont ő volt az, aki jelezte, hogy a Szörnyecskék 3. részének forgatókönyve elkészült. Elvileg Carl Ellsworth, az Éjszakai őrjárat, a Disturbia és Az utolsó ház balra remake forgatókönyvírója is részt vett a munkálatban.

Columbus úgy fogalmazott, hogy a filmben Gizmo megölése kapná a főszerepet, amivel az emberiség megmentése lehetne a cél. Hozzátette azt is, hogy ha valóban összejön a film, akkor minimális mennyiségben szeretnének CGI-t használni. Ezzel együtt azonban nem tudni semmit arról, hogy mikor lehet valóság a tervekből.

A Szörnyecskék első része még 1984-ben mutatkozott be. A forgatókönyvet Chris Columbus írta az elsőre aranyos, majd igazán ocsmány lényekké változó kis szörnyecskékről. A filmet pedig Joe Dante rendezhette meg. Igazi klasszikusról beszélhetünk, ami aztán 1990-ben folytatást is kapott.

A Szörnyecskék 2. – Az új falka egy fokkal talán gyengébb volt. Joe Dante visszatért rendezőként és az eredeti szereplőkkel is találkozhattunk, a forgatókönyvet viszont Charles S. Haas készítette el.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE