Előzetesen Nicole Kidman és Colin Farrell horrorja

Hirdetés

Megkapta első előzetesét Yorgos Lanthimos legújabb filmje, az Egy szent szarvas meggyilkolása. Colin Farrell és Nicole Kidman párosa őrjítő filmet ígér.

Yorgos Lanthimos az a fajta rendező, akinek sikerült kitörnie Európából, viszont úgy nyitott Amerika felé, hogy ez a stílusán nem látszik meg. Nagyon nehezen tudnék hozzá hasonló rendezőket felsorolni. Lanthimos A homár című filmjében már akadnak világsztárok, egyébként pont Colin Farrell, a film mégis a direktor saját szájíze szerint készülhetett el.

Nem történt ez másként az előzetes alapján az Egy szent szarvas meggyilkolása esetében sem.

A direktor egy őrült utazásra hívja a nézőt, egy talán nehezen emészthető, de mégis zseniális film keretein belül. Farrell ismét főszerepet kapott, és a Cannes-i hírek szerint parádésat alakított. Valamint ott van Nicole Kidman is, aki igazán kísérletező kedvű színésznő és talán pont emiatt érdemes rá felfigyelni ebben a filmben is. Érdekesség lehet, hogy ők ketten a szintén 2017-es Sofia Coppola filmben, a Csábításban is ott voltak. Ami miatt pedig ez még izgalmasabb lehet, hogy szintén Cannes-i versenyfilmről van szó.

A filmben Farrell egy sebészt alakít, akit egy a műtőasztalon meghalt betege kísért, viszont érdekes módon egy fura kamasz fiú személyében. A sráccal való barátsága viszont igazán komoly veszélybe sodorja a sebész és a felesége életét is.

A produkcióban Bill Camp, Raffey Cassidy és Alicia Silverstone is szerepet kapott. A tengerentúli mozis premier októberben várható. A magyar mozikba azonban majd csak decemberben futhat be Lanthimos legújabb agymenése.

A filmet a Cannes-i Filmfesztivál fődíjára is jelölték. A Pálmát mondjuk A négyzet vitte el, viszont a legjobb forgatókönyvért járó díjat Yorgos Lanthimos kapta.

Egy szent szarvas meggyilkolása előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE