Eltűnt gyerekek James Wan új horrorjában

Hirdetés

A Warner és a New Line Cinem azért igyekszik nem sok pihenőt hagyni kedvenc horrorfilmesüknek James Wan-nak. A Sweet Tooth után a The Children elkészítésében is segít a Démonok között atyja.

Habár James Wan rendezőként talán tényleg búcsút intett a horrornak, jelenleg legalábbis az Aquaman filmen ügyködik. Producerként viszont egyáltalán nem hagyja magára szeretett műfaját. Nem régiben bejelentette a Démonok között 3. részét, de a spin-off-hoz tartozó Annabelle: Teremtés elkészítéséből is kivette a részét, sőt a Crooked Man és Az apáca is vele készül.

Emellett, de a Démonok között franchise-tól függetlenül a Sweet Tooth című filmhez is a nevét adja, sőt egy elsőfilmes csapat munkájába is igyekszik besegíteni.

Mikki Daughtry és Tobias Iaconis hozták össze a The Children forgatókönyvét, a rendezést pedig Michael Chaves vezényelheti.

Chaves vélhetően 2016-os díjnyertes rövidfilmjével hívta fel magára a figyelmet. A The Maiden-ben egy ingatlanügynök kapja a főszerepet, aki egy szellemjárta házat szeretne eladni.

James Wan a produceri feladatokat látja el, igaz ezen a poszton Gary Dauberman is ténykedik majd a The Children háza táján. Dauberman ugye az Annabelle filmek forgatókönyvírójaként lehet ismerős.

Az biztos, hogy Wan-nak van érzéke a fiatal tehetségek felismeréséhez. David F. Sandberg-gel is jó lóra tett. Ugye ő rendezte a Teremtést, előtte pedig az Amikor kialszik a fény egész estés változatát készíthette el.

A The Children főszerepét Linda Cardellini (Vészhelyzet) kapja, aki egy szociális munkást alakít majd, aki két rejtélyesen eltűnt gyerek nyomába ered. Egyelőre ennyit tudni, de gondolom, a démonok se maradnak majd ki a buliból. Premierdátumot még nem kapott a film, de kíváncsian várjuk az újabb részleteket.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE