Évtizedekig is kitarthatnak a zombik az AMC-nél

Hirdetés

A The Walking Dead című sorozattal kapcsolatban már eddig is sejtettük, hogy a készítők akár a végtelenségig is elhúznák a dolgot. Nos, egy újabb nyilatkozat is ezt az elképzelést látszik megerősíteni.

Robert Kirkman már több alkalommal is beszélt arról, hogy szerinte még akár minimum 10 évig eltarthat a The Walking Dead. Az AMC fejeseinél pedig ennél is bőven merészebb elképzelések vannak. Josh Sapan, a cégcsoport vezérigazgatója a Wall Street-en tartott egy konferenciát, ahol így fogalmazott:

„Ha azt mondjuk, hogy franchise, akkor nem csak a levegőbe beszélünk, komolyan gondoljuk. Ez nem egy semmit mondó szó. Tanulmányoztuk a legjobbakat, amelyek akár 30, 40 vagy 50 évig is fennmaradtak. Nekünk is hasonló terveink vannak.”

Bátor, mi? Igaz tegyük hozzá, hogy Sapan a franchise szót használja, tehát nem konkrétan arra kell gondolnunk, hogy még kapunk minimum 30 évadot a The Walking Dead-ből. Sapan spin-offokat és az univerzum további kiterjesztését célozta meg és erre igyekszik utalni.

Esetünkben ugye az anyasorozat mellett a Fear the Walking Dead szerepel a palettán, de benne van, hogy ennél is újabb történetek láthatnának napvilágot. Akár olyan, amely a világ egy teljesen másik pontján játszódik és ott mutatja be a történéseket.

Ilyen szempontból a sztori tényleg kimeríthetetlen. Más kérdés, hogy meddig tart a nézői érdeklődés. A The Walking Dead ugyanis elég komoly zuhanást produkált akár az évadnyitóval, akár a nyolcadik évad második részével is. Igaz ez még mindig nem jelenti azt, hogy kongatni kell a vészharangokat, hiszen bőven a csatorna legnézettebb sorozatáról van szó, amiben, ha így nézzük még bőven van kraft.

Ha viszont úgy nézzük, hogy egyre több a rosszalló és negatív kritika, akkor egy kicsit más a helyzet. Mindenesetre az AMC tervez, tervez és tervez. Meg talán remél.

Megosztom:Share on Facebook35Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE