Ezért nem találta el Rick Negan-t!

Hirdetés

Láttad már a The Walking Dead 8. évadának 1. részét? Akkor biztos ott motoszkál benned a kérdés, hogy Rick, mi a bánatos picsáért nem lőtte ki Negan-t, amikor lehetett volna. Tudod mit? A készítők ezt is megmagyarázzák.

A 100. rész talán nem hozta azt a színvonalat, amit titokban, vagy talán nem is csak annyira titokban vártunk a sorozattól. A 8. évad nyitánya ugyanis egy kicsit talán filler epizódnak tűnt. Főleg annak fényében gondolom ezt, hogy a készítők valami elképesztőt ígértek, ha már a 100. részig eljutott a sorozat.

Ehelyett kaptunk néhány megmagyarázatlan álomképet vagy jövőképet, illetve egy tökös Rick-et, aki elfelejtett célozni. Bőven hihettük ezt, hiszen a főhős és maga köré verbuvált csapata eljutott a Megmentők főhadiszállására. Betörtek és akár végezhettek is volna Negan-nel. Azt mondjuk sejteni lehetett, hogy nem így történt, ám mégis érdekes, hogy a jelenet úgy lett megírva, hogy Rick-nek számtalan lehetősége lett volna megölni ellenlábasát. Ez azonban valahogy nem sikerült, elfogyott a célzóvíz.

A rajongók egy része azt gondolja, hogy az írók nem elég tökösek és félnek elveszíteni Jeffrey Dean Morgan karakterét. Ebben pedig biztos, hogy van is valami. Nélküle talán még rosszabbul alakulhatott volna az évadnyitó nézettsége.

Scott Gimple showrunner azonban előállt a hivatalos válasszal is.

„Ne feledjük, hogy Rick a jelenetben mindenki másnak megadást ajánl. Azt akarja, hogy az ő oldalára álljanak. Ha csak lelőné Negan-t, azzal kitörne a háború. Igyekszik úgy keverni a lapokat, hogy ne kelljen rögtön erőszakosnak lennie. Meglátjátok, ennek súlyos következményei lesznek. Ha viszont Negan hadnagyai megadták volna magukat, akkor pont kerülhetett volna a konfliktus végére.”

Na, tessék! Hát ezért nem lőtte le Negan-t, amikor lehetett volna. Hihetőnek mondjuk nem neveznénk, de a folytatás talán indokolja ezt a koncepciót.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE