Ezt kapd ki! Folytatást kaphat A pusztító!

0
1
Pusztító folytatás

Jó eséllyel mindenki kellemes nosztalgiával gondol vissza Sylvester Stallone és Wesley Snipes ’93-as közösködésére, A pusztítóra. Előbbi színész szerint itt az ideje, hogy elkészüljön a folytatás!

Tuti, hogy emlékszel még A pusztító című filmre, de a biztonság kedvéért rágjuk át magunkat a sztorin.

Adott Simon Phoenix (Wesley Snipes) egy rettentően megátalkodott figura, akit a ’90-es években jól lefagyasztanak és így próbálják ráncba szedni. Igen ám, de 2032-ben Simon visszatér. Azonban mielőtt a szívünkhöz kapnánk felbukkan a színen John Spartan (Sylvester Stallone), akit annak idején szintén lefagyasztottak, mivel azonban ő vagány zsaru és képes lehet elkapni Simon-t, így kiolvasztják. Aztán megindul a cicaharcnak cseppet sem nevezhető összecsapás hőseink és a közéjük vetődő ártatlanok között.

A Warner gondozásban bemutatott film, amúgy nem is teljesített annak idején rosszul, ráadásul Stallone karaktere is életben maradt, ám a folytatás csak nem akart elkészülni. Talán időről-időre felütötte a fejét egy-egy pletyka, de sok konkrétum nem volt.

Nos, a téma a napokban Stallone Instagram oldalán, egy kérdezz-felelek során került elő. A színész botoxtól energetizálva úgy tűnik továbbra sem a nyugdíjon agyal, hanem „okádja” magából a filmeket. Ezek között persze lehet, hogy van néhány gyengébbecske darab, de aki annak idején odavolt az akciósztárért, az vélhetően nem köpködi össze ezeket a produkciókat. A repertoár alapvetően sem üres, például A feláldozhatók 4. részét csak össze fogják hozni, de közben A pusztító is elkészülhet.

A szóban forgó kérdésre így reagált Stallone:

„Jelenleg is dolgozunk ezen az ügyön a Warnerrel és egészen káprázatos az egész. Meg kell csinálni, szóval így is lesz!”

Az egész videót, itt találod:

View this post on Instagram

Answering the audience

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Vagány, nem?