Fear the Walking Dead 3. évad előzetes – Frissítve!

Hirdetés

Június elején érkezik a Fear the Walking Dead 3. évad, amihez most szinkronos előzetes is érkezett.

Befutott a Fear the Walking Dead 3. évad előzetes, amely már szinkronos is elérhető. Úgy tűnik, hogy a folytatásban újabb izgalmakra készülhetünk, sőt egyes beszámolók szerint a széria végre ütősebb lesz, mint a korábbi évadokban megszokhattuk. Ezt mondjuk egyrészt ígérték a készítők is. Sőt ugye az újabb évadban akár még számíthatunk ilyen téren változásra, hiszen showrunner poszton is újítás történik majd a következő évadtól.

Egyelőre viszont maradjunk a Fear the Walking Dead 3. évadnál, ha már itt a szinkronos előzetes.

Madison, Travis, Nick, Alicia és Strand is visszatérnek az új évadban és talán lassan némelyik karaktert el is kezdtük megkedvelni. A franc tudja, nekem Strand és Madison sosem volt szimpatikus. Utóbbi karaktert legalább annyira nem bírom elviselni, mint az anyasorozatban Andreát, aki főleg a Kormányzós évadban vált ellenszenvessé.

Mindenesetre őt, Alicia-t és Travist katonák hurcolják majd el. Strand pedig találkozik néhány nem túl szívélyes fickóval az előzetes tanúsága szerint. Nick pedig egy alagúton keresztül igyekszik menekvést találni, de ehelyett úgy tűnik, hogy egy zombihordába ütközik.

Nyilván a Fear the Walking Dead 3. évad előzetes kapcsán messzemenő következtetéseket nem szabad és nem is lehet levonni. Ám talán tényleg igazak a pletykák, melyek szerint sokkal pörgősebb és zúzósabb évad előtt állunk. Erre mindenképpen szükség volna és biztos, hogy nem menne a sorozat élvezhetőségének rovására.

A Fear the Walking Dead 3. évad június 5-én debütál, ahogy az lenni szokott világpremierre számíthatunk, így igazából itthon sem kell tövig rágni a körmeinket vagy a tapsra várni.

Az amerikai bemutatóval egy időben, tehát hajnali háromkor már eredeti nyelven lehet csekkolni a végeredményt, ha bagoly üzemmódba kapcsolsz. Ellenkező esetben viszont még aznap, de 22 órától magyar szinkronnal is nézhető a Fear the Walking Dead 3. évadának első része.

Az évad első fele nyolc részből áll majd, a premier és a félévadzáró, ami július 10-én esedékes, duplarészes lesz.

Időközben néhány friss fotó is érkezett!

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE