Fear the Walking Dead szinkronos videók

Hirdetés

Már nem sok választ el minket a The Walking Dead testvérsorozatának folytatásától. Ennek okán most Fear the Walking Dead szinkronos videók érkeztek.

Ahogy azt már megszokhattuk a világpremierrel egy időben érkezik kis hazánkban is a Fear the Walking Dead. A széria az AMC-n indul 2016. augusztus 22-én, hétfőn 3:00-kor, illetve később 22:00-kor is. Ennek okán a csatorna jóvoltából most Fear the Walking Dead szinkronos videók érkeztek.

Kedvcsináló hangulatpromókról van szó, valamint néhány jelenetbe is betekintést nyerhetünk.

Az előzetest pedig már korábban mutattuk, így nagy meglepetést talán az sem okoz.

Az évad második felében hőseink nagyon úgy tűnik, hogy Mexikóban folytatják. Naná, hiszen ez volt a tervük. A széria pedig talán kezd kikupálódni. Őszintén szólva számomra kicsit nyögvenyelős volt az első évad. Kis túlzással muszájból néztem végig, az új részek, a második évadban azonban már talán érdekesebbek voltak. Gondolom sikerült néhány karaktert megkedvelni. Igaz ez utóbbival azért kicsit még mindig hadi lábon állok.

A Fear the Walking Dead 2. évadból már hét részen túl vagyunk. Ennél egy kicsivel több, nyolc felvonás vár még ránk az évad során. Ahogy annak idején a The Walking Dead esetében is történt, a második évadban már több résszel kedveskednek nekünk Robert Kirkman-ék.

Az utolsó rész a tervek szerint 2016. október 9-én kerülhet majd adásba. Ezt követően pedig néhány héten belül indul az anyasorozat is.

Előzetest már ahhoz is mutattunk. Sőt nem régiben egy jelenetvideó is érkezett.

A Fear the Walking Dead szinkronos videók egészen jól sikerültek, vélhetően egy izgalmas második felvonás vár ránk.

 

 

 

 

Időközben ugye az is biztossá vált, hogy az évad végén még nem kerül pont, a Clark, Manawa és Salazar család történetének végére. A csatorna berendelte az újabb évadot

Ha minden jól megy az eddigi részekről talán még a hétfői premier előtt hozunk egy írást.

Valamint ne feledkezzünk meg az AMC promóciós videójáról sem. Ezen a magyar főváros utcáin is felüti a fejét néhány zombi. Nagyon menő videót gyártottak:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE