Éjszakai rádióműsor válik rémálommá a Feedback előzetesében

Hirdetés

Spanyolhonban, Pedro C. Alonso rendezésében készülhetett el a Feedback című horror-thriller, amelyben egy rádióstúdióban szabadul el a pokol.

Elsősorban talán Jaume Collet-Serra neve miatt érdemes óvó tekintetünket a Feedback című produkción rajta tartani. Az úriember annak idején a Viasztestekkel hívta fel magára a figyelmet, majd ő vezényelte le Az árvát. Ezt egy Liam Neeson-os időszak követte a rendező életében, többnyire akciófilmekkel fűszerezve – Ismeretlen férfi, Non-stop, Éjszaki hajsza, The Commuter: Nincs kiszállás -, de talán a számunkra érdekesebb A zátony című filmet is érdemes megemlíteni. Nos, Collet-Serra producerként figyelte a Feedback elkészítését, amelyet az első nagyfilmes Pedro. C. Alonso hozott össze.

Az előzetes viszont egészen ígéretesnek látszik, lehet potenciál a sztoriban.

A főhősünk Jarvis Dolan (Eddie Marsan), aki egy londoni rádió éjszaki műsorának házigazdája. A mostani adás azonban nem ígérkezik hétköznapinak, ugyanis néhány fegyveres ront be a stúdióba, akik szeretnék átvenni az irányítást és a maguk szájíze szerint alakítanák a programmingot.

Mutatom:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE