Felelsz vagy mersz (2018)

Hirdetés

Felelsz vagy mersz (2018) – Teljes film adatlap – A Blumhouse 2018-ban sem pihen. Többek között a Felelsz vagy mersz című horrorfilmmel is igyekeznek magukon tartani a figyelmet. A végeredmény nyáron érkezik a magyar mozikba.

Felelsz vagy mersz online film adatlap

 

Magyar cím:  Felelsz vagy mersz
Eredeti cím: Truth or Dare
Műfaj: horror, thriller
Mozipremier (Franciaország): 2018. április 13.
Mozipremier (Magyar): 2018. június 21.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Jeff Wadlow
Forgatókönyvírók: Jeff Wadlow, Christopher Roach, Michael Reisz, Jillian Jacobs
Filmstúdió: Blumhouse Productions
Forrásunk az imdb adatlapja.

A film története:

Felelsz vagy mersz? A játék maga igazán egyszerű és azért veszélyesnek sem feltétlen nevezhetjük. Azonban a Blumhouse új horrorfilmjében minden a feje tetejére áll. A játékból ugyanis nem lehet kiszállni. Vagy felelsz! Vagy mersz! Muszáj választanod és teljesítened a feladatot. Ha hazudsz vagy ha nem mered megtenni, amit választottak, akkor meghalsz!

Szereplők:

Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Sophia Ali, Nolan Gerard Funk, Landon Liboiron, Sam Lerner, Brady Smith, Hayden Szeto, Aurora Perrineau, Morgan Lindholm, Tom Choi, Tim Neff, Lisa Catara, Carlo Sciortino

Képek, plakátok:

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

Lucy Hale volt az első színész, akit szerződtettek a film egyik szerepére.

Később aztán Tyler Posey is csatlakozott. A színész már dolgozott együtt Lucy Hale-lel, még annak idején a Sikoly 4. részének forgatásain. Abban a történetben mindkettőjük karaktere az életét vesztette. Érdekesség lehet, hogy Tyler Posey a Sikoly című sorozatban is szerepet kapott, a harmadik évadban tűnhetett fel.

Posey számára amúgy sem idegen a horror műfaj. A Teen Wolf című sorozat főszereplője volt. Ebben a szériában a Felelsz vagy mersz-ben szintén szereplő Tom Choi is feltűnt. A Teen Wolf az MTV berkein belül készülhetett. Ahogy Sophia Ali és Nolan Gerard Funk egy-egy sorozata is korábban. Ők szintén főbb szerepekben tűnnek fel.

A Felelsz vagy mersz (2018) forgatásain Tyler Posey és Sophia Ali összejöttek egymással.

Eleinte úgy tűnt, hogy a Felelsz vagy mersze majd 2018. április 27-én mutatkozhat be a tengerentúli mozikban. A munkálatok azonban egészen jól haladtak, így a Blumhouse úgy döntött, hogy már április 13-án moziba küldi a végeredmény. Ez természetesen pénteki nap. Így a Tűnj el! után egy másik Blumhouse-film is akad, ami a vészjósló péntek 13-án mutatkozhat be a nézők előtt.

A rendező, Jeff Wadlow rendezte korábban a Ha/Ver 2. részét és a Kiálts farkast! című horrorfilmet is. Az elmúlt időszakban producerként a The Strain – A kór és a Bates Motel című sorozatokon is közreműködött.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE