A fiatal Rolandról szólhat A Setét Torony sorozat

Hirdetés

Amennyire tudjuk a Sony továbbra sem mondott le arról, hogy elkészíti A Setét Torony sorozat változatát. A szériában állítólag a fiatal Roland kaphatná a főszerepet.

A helyzet az, hogy szerintünk A Setét Torony mozifilm nem feltétlen váltotta be a hozzáfűzött reményeket. De ugye jól tudjuk, hogy ízlések és pofonok. Részünkről most maradt a pofon. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lennénk kíváncsiak egy esetleges sorozatra. Igaz ezt jó eséllyel ugyanaz a brigád készítené, legalábbis Nikolaj Arcel rendező így nyilatkozott.

Még A Setét Torony premierje előtt árulta el, a tervezett sorozat pilot részének forgatókönyve már elkészült. Sőt a második és harmadik rész megírásába is besegítene Arcel.

Ennek okán arról is beszélt, hogy a sorozat sokkal jobban ragaszkodna Stephen King regényfolyamához. A film esetében ez nem volt 100%-ban elsődleges szempont. Arcel úgy fogalmazott, hogy mindenki számára élvezhetővé szerették volna tenni a filmet, nem csak azoknak, akik imádják a regényeket.

A sorozatról az is kiderült, hogy a Varázsló és üveg című regény képezné a főalapanyagot. Ugye ez az a rész, amelyben Roland útitársai előtt a saját múltjáról beszél. Arról az időszakról, amikor tizennégyes volt.

Ennek okán joggal feltételezhetjük, hogy a fiatal Roland kapná a főszerepet. Idris Elba így előkerülhet ugyan a sorozatban, de főbb szerepet nem gondolnánk, hogy kapna.

Úgy tudni, hogy az MRC és a Sony egy 10-13 részes évadot szeretne tető alá hozni. Azt viszont nem tudni, hogy a premier mikor esedékes, sőt a forgatások kezdési időpontja sem hivatalos még.

Talán még az is változtathat a terveken, hogy a jegypénztáraknál és a közönség előtt miként teljesít az augusztus elején debütált mozifilm.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE