Fizetésemelést kapott a The Walking Dead két főszereplője

Hirdetés

Norman Reedus és Melissa McBride is fizetésemelést kapott Andrew Lincolnc kiválása után.

Andrew Lincolnc ott hagyta a The Walking Dead sorozatot – azonban, hogy pontosan mi is a helyzet vele, arról itt olvashatsz.

Viszont az AMC úgy tűnik igyekszik magát bebiztosítani a többieket illetően. Ez pedig nem is csoda, hiszen az egy dolog, hogy Andrew Lincoln leköszönt. Ő mondjuk nem is a pénz miatt tette, viszont úgy tudni, hogy Lauren Cohan esetében ez is közre játszott, hiszen tudjuk, hogy ő is dobbantott.

Így maradt Norman Reedus (Daryl), Melissa McBride (Carol) és persze Danai Gurira (Michonne), ha a régi motorosokat vesszük figyelemben. Nos, Reedus és McBride úgy tűnik egyelőre maradnak a zombis világ szolgálatában, hiszen mindkét színész új szerződést kötött a csatornával.

A hároméves kontraktus értelmében Norman Reedus részenként 350 ezer dollárt fog keresni, míg McBride éves szinten 20 milliót vihet haza. Érdekesség lehet, hogy az első két szezon során mindketten 8500 dollárt kaptak részenként.

Hozzá kell tenni, hogy ha esetleg az AMC dönt úgy, hogy kiírja a két karaktert a szerződés lejárta előtt, a pénz abban az esetben is jár a színészeknek. Másrészt pedig nem csak a The Walking Dead sorozatra szól a szerződés, hanem az egész univerzumra. Így tehát akár a Fear the Walking Dead vagy a tervezett filmek is részei ennek.

A Michonne-t alakító Danai Gurirával egyelőre nem született meg a szerződés – a csatorna igyekszik konszenzusra jutni, hiszen őt is szeretnék megtartani. Viszont egyelőre úgy tudni, hogy nem született a másik két színészéhez hasonló megállapodás.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE