Folytatást kap A fiú című horror

Hirdetés

Katie Holmes főszereplésével jöhet az újabb felvonás.

Emlékszel még a 2016-os A fiú című horrorfilmre? A februárban bemutatott produkció a magyar mozikba is eljutott és igazából annyira nem is volt rossz. A The Walking Deadből ismerős Lauren Cohan kapta a főszerepet és egy gonosz babával kellett szembe néznie, akiről kiderült, hogy nem is az, aminek először hisszük. A csavart most nem lőném le, nem volt rossz film A fiú, de talán igazán emlékezetesnek nevezni túlzás volna.

Ennek ellenére a folytatás ténye talán annyira nem is meglepő. A 10 millióból összehozott film majd 70 millió dollárt termelt világszerte. Így ennek fényében, az álomgyári tradíciókat ismerve az a furcsa, hogy eddig nem készült el a folytatás.

A sztori állítólag a már megismert kúriában játszódik, ahova egy új család költözik. Katie Holmes alakítja az édesanyát, akinek a kisfia rátalál egy Brahams nevű babára és megkezdődik a pokoljárás.

Az kérdés, hogy az első filmet ismerve mi is lesz a sztori, sőt, hogy egyáltalán az első felvonást figyelembe veszik-e majd.

Holmes mellett egyelőre nem tudni, hogy kik kapnak szerepet a történetben. Az viszont biztos, hogy a szkriptet most is Stacey Menear körmöli. A rendezői székben pedig ismét William Brent Bell foglalhat helyet.

Azt még nem tudni, hogy mikor kezdődhetnek a forgatások és hogy mikor kerülhet elénk a végeredmény.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE