Folytatást kap a Kampókéz!

Hirdetés

A Halloween sikere úgy tűnik, jót tesz más klasszikusoknak is. A legújabb hírek arról szólnak, hogy a Kampókéz is folytatást kaphat. Már a rendező és a forgatókönyvíró is megvan!

Tony Todd Kampókéz filmjei remek klasszikusnak, kis túlzással talán örökbecsű kedvencnek nevezhetőek. Még annak ellenére is, hogy az első filmet követő folytatások, azért bőven hagytak kívánnivalót maguk után.

Ennek ellenére már korábban is lehetett arról hallani, hogy az eredetileg Clive Barker által megálmodott sztorit rebootolják vagy éppen folytatást kap. Nos, most ismét itt a hír, ráadásul ez alkalommal teljesen hivatalos: zöld utat kapott az új Kampókéz film.

Ezt maga az MGM elnöke, Jonathan Glickman jelentette be, aki ráadásul a készítőket is megjelölte.

A forgatókönyvet Jordan Peele, a Tűnj el! írója jegyzi, Win Rosenfielddel közösen. A rendezést viszont ez alkalommal nem ő vezényli, hanem egy hölgy, Nia DaCosta, aki a Little Woods című filmjével hívta fel magára a szakma figyelmét.

A recept a hírek szerint a Halloween sikerreceptjéhez idomul. Ergo az új film voltaképpen az első folytatása lehet majd valamilyen szinten, jó eséllyel figyelmen kívül hagyva a gyengébben sikerült folytatásokat.

A szereplőkről és a premierről egyelőre nem érkeztek konkrét infók. A 2020-as premier mondjuk jó eséllyel megvalósul. Az viszont kérdés, hogy Tony Todd visszatér-e, erről hivatalos bejelentés nem érkezett, bár annak idején, amikor Peele-hez került a projekt, ő kifejezetten örült neki. Ha valóban egy folytatást szeretnének, akkor szükség lehet a színészre, aki manapság is bőven aktív, így nem is látjuk, hogy mi akadálya lenne a visszatérésének. Reméljük semmi.

Amint friss és új információk érkeznek a tervezett Kampókéz folytatásról természetesen beszámolunk ezekről.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE