Folytatást kap a Lidérces mesék éjszakája

0
1
Lidérces mesék éjszakája folytatás

Nem merném állítani, hogy az elmúlt év legjobban sikerült horrorfilmje volt a Lidérces mesék éjszakája, de nem termelt rosszul, így a Paramount a folytatás mellett döntött.

Kicsit talán meglepő lehet a hír, de a Paramount Pictures úgy érezte, hogy a Lidérces mesék éjszakája című horrort folytatni kell. Ne érts félre, nem volt rossz film, de talán egy kicsit a várakozások alatt teljesített. A hírt olvasva például kutatni kellett egy kicsit az emlékeim között, hogy pontosan mi is volt ebben a horrorban.

Egyelőre sok mindent nem tudni, ám azt biztosra vehetjük, hogy a két forgatókönyvíró, Dan Hageman és Kevin Hageman visszatér. Sőt a rendezői széket is a Trollvadászt is jegyző André Øvredal bitorolhatja.

A The Hollywood Reportos úgy értesült, hogy persze a buliból Guillermo del Toro sem marad ki, aki producerként a folytatás útját is egyengetni kívánja.

Tegyük hozzá gyorsan, hogy azért az Alvin Scwartz által készített könyv, ami alapanyagul szolgál, azért bőven tartogat még olyan történeteket és részleteket, amelyeket érdemes lehet kibontani és ismét a közönség elé tárni.

Talán egy picit kevesebb CGI effekttel és még több hagyományos megoldással, még inkább ütős lehetne ezt a történet.