Folytatást kaphat a Fantasztikus labirintus

Hirdetés

Talán még emlékszel a David Bowie és Jennifer Connelly főszereplésével készült Fantasztikus labirintusra. Úgy tűnik, hogy a film Fede Alvarez vezényletével folytatást kaphat.

1986-ban mutatták be a tengerentúlon Jim Henson filmjét, a Fantasztikus labirintust. A történetet, amelyben Sarah otthon marad a kisöccsével Toby-val. A srác azonban annyira idegesítő, hogy Sarah azt kívánja bárcsak vinné el őt a Koboldkirály. A gond ezzel az, hogy a Labirintus című mese életre kell, a Koboldkirály pedig tényleg elviszi a fiút. Sarahnak ezután 13 órája van arra, hogy a rettentő labirintust átszelve megtalálja testvérét, aki más különben örökre kobolddá változik.

Nyilván egy könnyed alkotásról, nem pedig egy keményvonalas horrorfilmről volt szó, ami most úgy tűnik folytatást kaphat.

Ezen pletykák már korábban is felmerültek, Fede Alvarez (Gonosz halott, Vaksötét) pedig a Fandango-nak adott interjújában meg is erősítette a dolgot.

„A napokban Lisa Hensonnal ebédeltem, újra találkoztunk a film kapcsán. Nagyon izgatottak vagyunk. Gyakorlatilag egy folytatást tervezünk, de ennél többet nem mondhatok. A forgatókönyv már elkészült, tényleg izgatottak vagyunk, aztán meglátjuk mi lesz.”

Úgy tudni, hogy Alvarez a forgatókönyvet azzal a Jay Basu-val közösen írta meg, akivel a hamarosan érkező Ami nem öl meg című filmet is készítette.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE