Fontos szereplőt írtak ki a The Walking Dead-ből!

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy valakitől a The Walking Dead 8. évad féltávjánál búcsúznunk kell. Azt viszont talán kevesen gondoltuk volna, hogy kit búcsúztatnak az írók. Vigyázz, spoiler-veszély!

Az alábbiak spoileres írást olvashatsz a The Walking Dead 8. évadával kapcsolatban. Mi szóltunk!

Habár a The Walking Dead 8. évadának első fele nem volt hibátlan. A készítők ugyan megpróbáltak egy sokkal akciódúsabb nekifutással felcsigázni a nézőket, de talán ez nem jött be 100%-ban. Az események valóban pörögtek, ugyanakkor az akciózás sosem volt a széria erőssége.

A záró rész viszont kifejezetten jól sikerült. A robbanások és a lövöldözések is jók voltak, ráadásul a készítők olyat léptek, amire azt hiszem kevesen gondoltunk volna.

Carl Grimes-t ugyanis megharapták. Ezúttal pedig nincs kecmec. A fiúnak nem volt esélye bebújni egy kuka alá, mint egykor Glenn tette. A végtagcsonkítás is halott ügy, ráadásul a karaktert alakító színész, Chandler Riggs is lenyilatkozta, hogy számára ennyi volt a széria.

Meglepő lépés ez, hiszen Carl a képregényekben a mai napig él. Eltérések pedig a rajzolt és a képernyőre vitt változat között mindvégig akadtak, talán ennyire még sosem rugaszkodtak el az írók az alapanyagtól.

Az ötlet tőlük származik, tehát nem Riggs kérte, hogy leléphessen. A fiatal színész úgy fogalmazott, hogy szerinte az írók jól döntöttek és merész lépésre szánták el magukat. Viszont úgy tudni, hogy rettentően csalódott. Az édesapja állítása szerint nem régiben azt ígérték, hogy újabb három évadra még terveznek a karakterével, erre a 18. születésnapja előtt pár héttel közölték vele, hogy Carl meg fog halni.

Régen voltak pillanatok, amikor a rajongók nagy része a srác halálát kívánta, volt néhány dolog a rovásán, most pedig megtörtént a dolog.

Carl még az évad hatodik részében szenvedte el a harapást, amit akár éles szemmel ki is szúrhattunk, csak akkor nem tárták a szemünk elé.

Mutatjuk a részletet:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE