Frank Grillo alieneket aprít!

Hirdetés

A jó ideje dobozban pihenő Beyond Skyline végre úgy tűnik, hogy csak megérkezik. A filmben Frank Grillo igyekszik lealázni a földönkívülieket, hogy kiszabadítsa elrabolt fiát.

A Skyline című sci-fi még annak idején 2010-ben futott be. Nem aratott hatalmas sikert, sőt talán mondhatjuk azt is, hogy a feledés homályába veszett. A forgatókönyvet készítő Liam O’Donnell viszont a folytatáson kezdett dolgozni. A szkript el is készült, O’Donnell pedig úgy döntött, hogy maga vezényli le a munkálatokat. Mindez még 2014 decemberében történt, aztán úgy volt, hogy 2015-ben következhet a premier.

Ebből viszont mégsem lett semmi. Akkor mutattak előzeteseket, de a kész film mégsem érkezett meg. A Beyond Skyline viszont most újra előkerült. Új előzetest mutattak be és habár konkrét premierdátum nincs, azért úgy tűnik, hogy valamikor idén tényleg szeretnék a közönség elé vinni a végeredményt.

Beyond Skyline előzetes

A történet kvázi a Skyline folytatása, de igazából időben egyszerre zajlik a két sztori. A különbség annyi, hogy ez alkalommal egy másik helyszínen vagyunk és más szemszögből nézhetjük végig az idegenek támadását.

A főhősünk ez alkalommal Frank Grillo lesz, aki naná, hogy megint egy nyomozót alakít. A faszit alaposan felhúzzák a földönkívüliek, hiszen egy erőnyalábbal az űrhajóra szippantják a fiát. Grillo azonban nem az a fajta fickó, aki ezt csak úgy hagyná. Úgy dönt, hogy megmenti gyermekét.

A Beyond Skyline előzetes egyébként B sci-fit ígér, de annak még akár jó is lehet a kész változat.

Frank Grillo mellett Bojana Novakovic, Iko Uwais, Callan Mulvey, Valentine Payen, Betty Gabriel és Jack Chausse tűnik majd fel a Beyond Skyline-ban. Az idegen inváziós filmek kedvelői talán megjegyezhetik a produkció címét, hátha jó lesz ez valamire.

Beyond Skyline előzetes:

Megosztom:Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE