Durvulni fog a Facebook horror

Hirdetés

Friend Request címmel érkezik egy ütősnek tűnő Facebook horror, amelyben a Fear the Walking Dead sztárja kapja a főszerepet.

Az igazság az, hogy a Friend Request című horrorfilm már év elején bemutatkozott néhány országban. Sőt aztán tavasszal és a nyáron is akadtak világszerte premierek. A tengerentúli bemutatóra viszont meglehetősen sokáig kellett várni, hiszen majd csak most, szeptemberben érkezik meg az alkotás.

Mondjuk ez nem is biztos, hogy meglepő, hiszen habár angol nyelvű produkcióról van szó, mégis német fennhatóság alatt készülhetett el, a forgatások pedig a változatosság kedvéért Dél-Afrikában zajlottak.

A rendező német volt. Simon Verhoeven, akitől még évekkel ezelőtt a Férfiszívek című vígjátékot láthatta a közönség. Ez alkalommal kissé más vizekre evezett.

A történet szerint Laura egy hétköznapi lány lesz, aki a közösségi oldalon keresztül megismer egy érdekes lányt, aki nem sokkal később öngyilkos lesz. Ezt követően pedig hősnőnk egy meglehetősen démoni játékba keveredik. Elkezdi elveszteni a barátait és nagyon úgy néz ki, hogy az utolsó áldozat ő maga lesz, hacsak nem sikerül valahogy megmenekülnie.

A forgatókönyvön a rendező Simon Verhoeven mellett Phillip Koch (Lumen, Picco) és Matthew Ballen (A fiúk nem sírnak) dolgozott.

A főszerepet pedig a horrorrajongók számára ismerős színésznő kapta. Az ausztrál Alycia Debnam-Carey a Fear the Walking Dead Alicia Clark nevű karakterét alakítja. Korábban pedig A vihar magja című filmben is találkozhattunk vele.

Mellette a Narnia krónikából ismerős William Moseley és Connor Paolo (Vámpírok földje, Titokzatos folyó) is felbukkan a Friend Request-ben.

Az előzetes nem tűnik annyira rossznak, elég paráztatós, tinihorror jellegű sztorit ígér, amiben még akár lehet is potenciál.

Friend Request előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE