Gehenna előzetes – Durván jónak ígérkező produkció – Frissítve!

Hirdetés

A Gehenna: Where Death Lives című film kifejezetten ígéretesnek tűnik. Az első filmes rendező Hiroshi Katagiri korábban maszkmesterként és effektesként dolgozott. A Gehenna előzetes egy durván jó szörnyes filmet ígér.

Komolyan mondom a Gehenna előzetes tényleg az a fajta, ami után joggal bizakodik az ember. Nyilván érdemes kivágni a végét, mert könnyen lehet pofára esés a vége, de egyrészt Hiroshi Katagiri korábbi önéletrajza is egészen impozáns. Az említett trailer pedig szintén igényes és durvulós filmet vetít előre.

Ja ráadásul Lance Henriksen nevét is meg lehet említeni. Ez utóbbi mondjuk azért az utóbbi időben nem mindig volt garancia a sikerre, de ettől függetlenül is jó őt látni különböző szerepekben.

Gehenna előzetes – Durván jónak ígérkező produkció

Az igazság az, hogy a Gehenna története azért nincs túl gondolva. Persze horrorfilmről van szó, talán nem is ez volt a lényeg. Ne érts félre, nagyon fontos, hogy egy horrornak a története is rendben legyen, de azt hiszem az is tény, hogy egy butácska és botegyszerűségű szkriptből is ki lehet hozni ütős dolgokat.

Nos adva lesz 5 ember főhősnek, akik úgy döntenek, hogy lemerészkednek egy második világháborús bunkerbe. Mi baj lehet, kicsit visszautaznak az időbe és megnézik mit hagytak hátra a világégésben résztvevő katonák. Csak hogy a bunker több egy elhagyatott föld alá vájt járatrendszernél. A probléma ott kezdődik, hogy a bunker nem is elhagyatott.

Gehenna előzetes – Durván jónak ígérkező produkció

Tényleg ne legyints! A Gehenna előzetes jól sikerült. Talán az effekteket és maszkmesteri munkát illeti ez alapján a legnagyobb dicséret. Hiroshi Katagiri nem szarral gurigázik, ha szabad így fogalmazni.

Egyébként a munkát még annak idején a Stan Winston Studios-nál kezdte és fiatalként már volt szerencséje dolgozni a Jurrasic Park-on vagy a Világok harcán.

Azóta pedig a Tűzgyűrűn, Az éhezők viadalán vagy az X-Men kezdetek: Farkas-on és a Return of the Living Dead utolsó két részén is közreműködött.

A filmben Lance Henriksen mellett Doug Jones, Patrick Gorman, Simon Phillips, Katherina Wallace és Eva Swan is feltűnik.

A forgatókönyvet Katagiri két másik kollégájával Nathan Long-gal (A galaxis kapuja) és a szintén maszkmester Brad Palmer-rel hozta össze.

A Gehenna: Where Death Lives október 31-én debütál a tengerentúli mozikban.

Gehenna magyar feliratos előzetes:

Gehenna előzetes:

Megosztom:Share on Facebook203Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE