Ghostland (2018)

Hirdetés

Ghostland (2018) – Teljes film adatlap – A Mártírok és A magas ember rendezője 2018-ban újabb horrorfilmmel jelentkezik, Crystal Reed és Emilia Jones főszereplésével.

A Ghostland online film adatlapja:

 

Magyar cím:  Ghostland – A rettegés háza
Eredeti cím: Ghostland
Műfaj: horror
Mozipremier (Franciaország): 2018. március 14.
Mozipremier (Magyar): 2018. május 3.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Pascal Laugier
Forgatókönyvírók: Pascal Laugier
Filmstúdió: 5656 Films, Inferno Pictures Inc., Logical Pictures
Forrásunk az imdb adatlapja.

A Ghostland (2018) története:

Egy kétgyermekes édesanya megörökli nagynénje volt házát, ami úgy tűnik, minden szempontból jól jön a család számára. Azonban már az első éjszaka szörnyű dolog történik. Az asszony gyilkos betörőkkel kerül szembe és meg kell védenie a lányai életét. A végzetes éjszaka lányok további sorsára is komoly hatással van. Az egyik lány horroríró lesz, de emellett igyekszik békés életét élni. A másik lány viszont elveszti a józan eszét. 16 év múlva pedig ismét találkoznak abban a házban, amely örökre megváltoztatta az életüket.

Szereplők:

Crystal Reed, Emilia Jones, Rob Archer, Erik Athavale, Tony Braga, Paolo Bryant, Myléne Farmer, Ernesto Griffith, Taylor Hickson, Adam Hurtig, Alicia Johnston, Anastasia Phillips, Kevin Power, Suzanne Pringle, Terry Ray

Képek, plakátok:

Előzetesek:

Érdekességek:

A filmet Pascal Laugier rendezte. A francia direktor 2004-ben a Saint Ange című horrorfilmmel hívta fel magára a figyelmet. Ezt követően elkészítette a Mártírokat, amely szintén a horrorzsáneren belül mozgolódott és még komolyabb sikert ért el. Laugier útja ezt követően a tengerentúlra vezetett, ahol a Jessica Biel főszereplésével készült A magas ember került ki a kezei közül. Az elmúlt években nem sokat hallhattunk róla, de 2018-ban újabb horroralkotással jelentkezik.

A Ghostland (2018) saját hazájában még február elején mutatkozhatott be a Gerardmer Fantasy Filmfesztiválon, ahol meg is nyerte a legjobb filmnek járó díjat. Március közepén a francia mozikba is debütálhat az alkotás, majd a tengerentúlon is megmutatja magát a Ghostland. Szerencsére a magyar mozikat sem kerüli el a film, 2018 májusában lehet számítani a magyar premierre.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE