Gillian Anderson tényleg kiszáll az X-aktákból

Hirdetés

Az X-akták című sorozat női főhőse már tavaly októberben megemlítette, hogy számára a tizenegyedik évad lesz az utolsó és azt követően szögre akasztja karakterét. A legújabb interjúban pedig újfent megerősítette ezen véleményét.

Habár sokan úgy gondolták, hogy az októberi nyilatkozat igazából csak arról szólt, hogy Anderson, az esetleges tizenkettedik évadra, nagyobb fizetést harcoljon ki magának. Ennek ellenére a színésznő továbbra is tartja magát korábbi nyilatkozatához és a jövőben nem bújna többet Scully ügynök szerepébe.

„Már az elejétől ezen a véleményen voltam. Fura is volt az emberek reakciója, amikor bejelentettem, hogy abbahagyom. Végig úgy gondolkoztam, hogy egyetlen szezonról van szó.” – fogalmazott a színésznő.

Ebből ugye rögvest lett kettő, hiszen a sorozat egy meglehetősen rövid évaddal 2016-ban tért vissza a képernyőre. A végeredményt átütő sikernek nevezni baromság volna, ám mégis egészen kellemes szórakozást nyújtott. Chris Carter pedig úgy érezte, hogy érdemes egy újabb évadnak nekilódulni, amiben szerencsére a csatorna is társ volt.

Az X-akták tizenegyedik évad január 5-én már szinkronosan is érkezik, a Cool-on lesz a premier és ez alkalommal 10 részen keresztül szurkolhatunk Mulder és Scully ügynököknek.

Az pedig, hogy ezt követően mi lesz a széria sorsa még jó kérdés. Igaz amennyiben Gillian Anderson komolyan gondolja a búcsút, már pedig nagyon úgy néz ki, akkor felesleges folytatni az egészet. Nélküle vélhetően bukta lenne az egész, még akkor is, ha David Duchovny vállalná is a folytatást.

Igaz mindenekelőtt az új évadnak kell jól vizsgáznia.

Az új évad előzetese egyébként szintén októberben debütált, egészen ígéretesnek tűnt. Az évad első és utolsó epizódját pedig Chris Carter rendezte.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE