Godzilla vs. Kong – 7 fős csapat dolgozik a forgatókönyvön

Hirdetés

Eddig sem volt igazán kérdés, hogy elkészülhet-e a Godzilla vs. Kong film. Ám a Kong: Koponya-sziget sikere csak megerősíti, hogy erre igény is lesz. A stúdió nem is akar szarral gurigázni, hatfős csapat dolgozik a film forgatókönyvén.

A tengerentúlon nyerte a pénteket az újonnan bemutatott Kong: Koponya-sziget. 20 millió dollárt zsebelt be a film, ami a 185 milliós költségoldallal szemben ugyan alul marad, de majd ha hétfőn megérkeznek a hétvégi összesített adatok, akkor lehetünk igazán okosak.

A lényeg viszont, hogy a nézők kíváncsiak a filmre, sőt szeretik is azt. Na meg a kritikusok sem cikizték ki a halálba a Tom Hiddleston és Brie Larson főszereplésével készült alkotást.

A nagymajmot pedig hamarosan újra láthatjuk. A tervek szerint ugyanis 2020-ben mutatkozhat be a Godzilla vs. Kong mozifilm. A két szörnyeteg életében nem ez lesz az első összecsapás. 1962-ben már találkoztak egy japán-amerikai koprodukcióban, elég szórakoztató volt az is a maga nemében.

Az új film a Warner és a Legendary Pictures gondozásában készülhet el, a stúdiók pedig semmit nem bíznak a véletlenre. Egy úgynevezett írószobát hozták létre, hogy minél ütősebb legyen a végeredmény. Ez a megoldás nem számít új keletűnek. A Transformers-filmeken is hasonló csapat dolgozik, de a Universal-féle szörnyuniverzum is hasonló módon épül fel. Eddig viszont egyetlen filmre nem igazán hívtak össze ennyi nagyágyút.

A dolog a hírek szerint úgy fog kinézni, hogy a hét szakember összeül, egymás hegyére-hátára dobolják az ötleteket és az elképzeléseket, majd véglegesítik a dolgot. A forgatókönyvet pedig ezt követően egy valaki fogja megírni.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a hétfős brigád Terry Rossio vezetésével dolgozhat. Rossio korábban A karib-tenger kalózai filmek forgatókönyvét és A magányos lovast írta. A segítői pedig ők lesznek:

Patrick McKay és J. D. Payne (Star Trek: Mindenen túl)

Lindsey Beer (A készülő Dungeons & Dragons írója)

Cat Vasko (Earth to Echo, Queen of the Air)

T. S. Nowlin (Tűzgyűrű 2., Az útvesztő franchise)

J. Michael Straczynski (Babylon 5, Alkonyzóna)

A Godzilla vs. Kong majd 2020. május 29-én debütálhat a falon, így a csapatnak még bőven van ideje ötletelni.

Viszont addig sem maradunk majd óriás szörny nélkül. A Godzilla ugyanis folytatást kap. A King of Monsters előkészületei jelenleg is zajlanak, a bemutató 2019. március 22-én esedékes.

Megosztom:Share on Facebook32Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE