Gyilkolj vagy meghalsz (2017)

Hirdetés

Gyilkolj vagy meghalsz (2017) – Teljes film adatlap – Sean Carter rendezésében egy túszul ejtett család kapja a főszerepet, akik meglehetősen komoly slamasztikába keverednek. A főszerepben a The Walking Dead sztárja, Chandler Riggs is feltűnik.

Gyilkolj vagy meghalsz online film adatlap

 

Magyar cím:  Gyilkolj vagy meghalsz
Eredeti cím: Keep Watching
Műfaj: horror, thriller
Mozipremier (USA): 2017. október 31.
Mozipremier (Magyar): 
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): 2018. március 23.
Rendező: Sean Carter
Forgatókönyvírók: Joseph Dembner
Filmstúdió: Voltage Pictures
Forrásunk az imdb adatlapja.

 

A film története:

A Gyilkolj vagy meghalsz középpontjában egy család kapja a főszerepet, akiket saját házukban ejtenek túszul. A támadók könyörtelen játékra késztetik a lakókat, amelynek szabályai az idő elteltével egyre világosabbá válnak. Szépen lassan tisztázódik, hogy mit is akarnak a betolakodók. Hőseink ráadásul hamar ráeszmélnek arra is, hogy egy igazán különleges és hátborzongató kalandba csöppentek. Megpróbáltatásaikat ugyanis a világ számos pontjáról kísérik figyelemmel. A nézők pedig nem is sejtik, hogy nem egy megrendezett filmet látnak, hanem az iszonyatos valóság elevenedik meg előttük.

Szereplők:

Chandler Riggs, Bella Thorne, Ioan Gruffudd, Natalie Martinez, Jared Abrahamson, Matthew Willig, Leigh Whannell, Christopher James Baker, April McCullough, Carlos Arellano, Savannah Douglas

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

A film forgatásait már évekkel ezelőtt befejezték. A stáb még 2014 decemberében végzett a munkálatokkal. Ennek ellenére a végeredményt a tengerentúlon is csak 2017 októberének végén mutatták be.

A film eredetileg angolul a Home Invasion címet viselte volna, de hasonló filmeket pont bemutattak a közelmúltban, ezért a készítők végül a Keep Watching mellett döntöttek.

A Gyilkolj vagy meghalsz poszteréről hirtelen akár a Stephen King-féle Az is eszünkbe juthat. A plakáton ugyanis léggömbök szerepelnek. Érdekesség lehet, hogy ezek a lufik eredetileg pirosak voltak. Azonban a producerek nem szerették volna, ha a nézők azt hiszik a bohócos horrort akarják majmolni. Ezért aztán a léggömbök a későbbiekben bemutatott plakátokon már fekete és sárga színeket kaptak.

A főszerepben feltűnik Chandler Riggs is. A fiatal színésznek a The Walking Dead hozta meg a világsikert. Ráadásul már korábban is szerepelt egy horrorfilmben. A Mercy című alkotásban találkozhattunk vele.

A női főszereplő, Bella Thorne sem először szerepel hátborzongató alkotásban. Thorne-nak ez már a harmadik horrorfilmje.

A forgatókönyvíró Joseph Dembner ez az első munkája.

A rendezői poszton feltűnő Sean Carter is először vezényelt hosszabb produkciót. Korábban azonban A texasi láncfűrészes mészárlás stábjában is kapott feladatot.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE