A verseny folytatódik – Halálfutam 4 előzetes

Hirdetés

Még 2008-ban Paul W. S. Anderson ötlete nyomán, két Resident Evil film között készült el a Halálfutam, ami a világot nem váltotta meg, ráadásul az elmúlt években a mozi helyett, egyből lemezen érkezik. Egyet azonban nem vitathatunk el, ez emberek szeretik a szériát, így nem meglepő, hogy jön a negyedik felvonás.

Jason Statham, Tyrese Gibson és Ian McShane főszereplésével érkezett meg 2008-ban a Halálfutam című film, egész komoly költségvetésből. Sajnos az egyértelmű siker elmaradt, ám ennek ellenére mégsem fellegzett be teljes egészében az ötletnek.

Na, mondjuk más kérdés, hogy a két év múlva érkező folytatás már elkerülte a mozikat és az ötletgazda Paul W. S Anderson sem maradt sem íróként, sem pedig rendezőként. Luke Goss, Lauren Cohan és Sean Bean főszereplésével viszont csak neki futottak a producerke még egyszer. Ha átütő sikerrel nem is beszélhetünk, de a végeredmény nem volt annyira rossz. Újabb folytatást ért.

A készítők három év múlva tértek vissza és Luke Goss is maradt a főszerepben, sőt Danny Trejo sem intett búcsút semminek, ahogy Ving Rhames sem. A Halálfutam: A pokol tüze tulajdonképpen a megszokott színvonalat képes volt hozni, így nagyon fanyalogni sem lehetett.

Ezzel pedig el is értünk jelen posztunk főalanyához. Befutott ugyanis a Halálfutam 4 előzetes. Ez alkalommal egy kicsivel többet kellett várni, ráadásul a korábbi színészek nagy részének is búcsút intünk. Danny Trejo mondjuk maradt, ismert arcként pedig mellé csatlakozik Danny Glover is, akire lássuk be nagyon ráférne, hogy legyen új Halálos fegyver film.

A rendezést ez alkalommal Don Michael Paul (Tremors 5., Tremors 6.) rendezője vezényelte. A rövid kis kedvcsináló pedig nem is annyira tűnik rossznak.

Persze az újabb rész sem megy a mozikba, jövő év elején azonban DVD, Blu-Ray és digitális formában debütál a tengerentúlon. Jó eséllyel itthon is kap majd lemezes lehetőséget, hiszen a korábbi részek esetében is ez volt a bevett séma.

Halálfutam 4 előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE